Topcount Számviteli és Ügyviteli Szolgáltató Kft.

Alapadatok:

Cím: 6723 Szeged, Építő u. 2. II. 9.

Telefonszám: 30/4206734

Telefax: 21/2005463

Honlap: http://www.topcount.hu

E-mail cím: topcount.kft@gmail.com

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Ipar Kereskedelem Szolgáltatás
Egyéb

Könyvelt cég formája:

Egyéni vállalkozó bt. kft.
Nonprofit szervezet Társasház Egyéb szervezet

Beszélt idegen nyelvek:

Angol Spanyol

Bevezető szöveg:

Cégünk, a Topcount Számviteli és Ügyviteli Szolgáltató Kft. (adószám: 23163197-2-06), családi vállalkozásban működik. Profilunk közé tartozik termelő üzemek, szolgáltatók, nonprofit szervezetek, egyéni vállalkozók könyvelése, egyedi informatikai rendszerekkel történő kiszolgálása. Nagy gyakorlattal rendelkezünk betéti társaságok, korlátolt felelősségű társaságok, egyéni vállalkozók, adószámos magánszemélyek, nonprofit társaságok számviteli szolgáltatása területén.

Részletes szöveg:

Jó kapcsolatot tartunk fenn más könyvelő irodákkal, könyvvizsgálókkal, ügyvédekkel, biztosítási szakemberekkel, személyi bankárokkal, pénzügyi tanácsadókkal és a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi karának oktatóival, hogy ügyfeleink igényeit maximális mértékben kiszolgálhassuk.
Tudásunkat folyamatosan fejlesztjük, naprakészen tartjuk továbbképzésekkel, szakmai folyóiratokkal, hogy partnereink megelégedésére végezhessük munkánkat.
A vállalkozási formának köszönhetően költséghatékonyan tudunk dolgozni, és rugalmas ügyfélfogadással állunk ügyfeleink rendelkezésére egyedi megbeszélések alapján. Munkánk során a legfontosabb, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk megfizethető áron. A könyvelés díja független az árbevételtől és a nyereségtől, csak a könyvelendő anyag mennyisége és bonyolultsága határozza meg. Az éves beszámoló elkészítéséért külön, 13. havi díjat nem számolunk fel, ezt a havi díjak tartalmazzák. A havi díj tartalmazza a könyvelés, tanácsadás, bér-,tb ügyintézés, munkaügyi feladatok ellátásának és a teljes a teljes adóhatósági képviselet ellenértékét. Cégünk a tevékenységére teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezik, az elvégzett munkáért felelősséget vállalunk.

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton