LIBRA Account-Team Kft

Alapadatok:

Cím: 6900 Makó, Posta u 9/A 1/6

Telefonszám: 62/209-323

Telefax: 62/209-323

Honlap: www.librakonyveloiroda.hu

E-mail cím: librakonyveloiroda@yahoo.com

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Ipar Mezőgazdaság Kereskedelem
Szolgáltatás

Könyvelt cég formája:

Őstermelő Egyéni vállalkozó bt.
kft. Nonprofit szervezet

Bevezető szöveg:

2001. óta állunk rendelkezésére a Csongrád megyei kisvállalkozásoknak, egyéni és társas vállalkozásoknak valamint őstermelőknek és családi gazdálkodóknak. A 2011.évtől non-profit szervezetek, egyesületek könyvvitelét is vállalja könyvelőirodánk.
Átfogó adó-, TB-, jogi és számviteli ismeretekkel rendelkező szakemberekből álló csapatunk várja a vállalkozókat.

Részletes szöveg:

Kérem, ismerkedjen meg cégünkkel, az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Remélem, hogy a következő oldalak Önt is meggyőzik munkánk magas szakmai színvonaláról.
Alakulóktól a profikig, a kicsiktől a nagyokig, ügyfeleinknek nyugalmat és ötletgazdag megoldásokat nyújtunk.Amennyiben könyvelőt szeretne váltani, új vállalkozását szeretné most beindítani, adótanácsadóra van szüksége, kérem ne habozzon! Telefonáljon, küldjön e-mailt, illetve keressen személyesen.

Reméljük, új weboldalunk elnyeri tetszését mind a tartalom és struktúra, mind a navigálhatóság vonatkozásában. A hazai internetezők egyre bővülő táborát arra biztatjuk, hogy a világhálón többször is felkeressenek bennünket, hiszen oldalainkon mindig igyekszünk aktuális információt szolgáltatni, hasznos anyagokat közzé tenni és időnk függvényében igyekszünk néhány nagyon hasznos szolgáltatást is életben tartani.

Számunkra fontos elem az egyszemélyes kapcsolattartás partnereinkkel és a rugalmas ügyfélkezelés. Működésünk kezdete óta számos elégedett vállalkozót, cégtulajdonost tudunk ügyfeleink között. Ezt a megbízható, diszkrét és egyénre szabott könyvelési szolgáltatást nyújtjuk új partnereink részére is.
A könyvelő és az adótanácsadó az egyik legbizalmasabb munkatárs. Kiválasztásakor nemcsak a szakmai követelmények, hanem az emberi rokonszenv és a kialakuló összhang is fontos tényező. Célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatásaink segítségével ügyfeleink sikeresek legyenek az üzleti élet minden területén.

Elvünk az: – Ha ügyfeleink sikeresek, az a mi sikerünk is!

Oldalainkon cégünk és szolgáltatásaink bemutatásán túl számos értékes információt találhat, valamint megtekintheti legutóbbi adózással kapcsolatos híreinket, továbbá hasznos dokumentumokat, űrlapokat tölthet le.

Bízunk benne, hogy honlapunkon keresztül felkeltjük érdeklődését társaságunk iránt és hozzájárulhatunk jelenlegi ügyfeleink sikeréhez is

További kérdéseire szívesen válaszolok, és készséggel állok rendelkezésére.

Üdvözlettel:

Kerekes Éva
regisztrált mérlegképes könyvelő
tulajdonos

www.librakonyveloiroda.hu

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: cegmenedzseles.hu