Ökrös Erika/Patent Mérleg Kft

Alapadatok:

Cím: 2230 Gyömrő, Liszt Ferenc u. 1.

Telefonszám: 36205486458

Honlap: http://adobevallas-konyveles.hu

E-mail cím: okros.erika@adobevallas-konyveles.hu

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Ipar Kereskedelem Szolgáltatás
Egyéb

Könyvelt cég formája:

Egyéni vállalkozó bt. kft.
Zrt. Nonprofit szervezet Egyéb szervezet

Beszélt idegen nyelvek:

Angol

Bevezető szöveg:

Kisvállalkozások válláról veszem le a könyvelés és adózás terheit. 20 éve állok tűzfalként a NAV (lánykori nevén APEH) és az ügyfeleim között.
Ügyfeleink elsősorban: kis és nagykereskedők (online és offline egyaránt), oktatási cégek, gyártó cégek, szolgáltató cégek, rendezvényszervezők, non-profit szervezetek.

Részletes szöveg:

Ha nem csak adatrögzítő könyvelőt keresel. Ha fontos, hogy több maradjon elkölthető jövedelemként a zsebedben a megfelelő adózás kiválasztásával, az adózási lehetőségek (kiskapuk) megtalálásával, és ezért hajlandó vagy a minőségi, szakszerűen 20 éve dolgozó könyvelőt választani, akkor szívesen látlak ügyfeleink között.
Irodánk Gyömrői bázissal működik (10 percre Budapest határától), de ügyfeleink 90%-a Budapest és vonzáskörzetéből kerül ki.
Távkönyvelési szolgáltatásunkkal is egyre többen élnek, akik helyben nem találnak megfelelő szakembert.
Felelősséggel dolgozunk, saját ügyfélkapunkon (nem kérjük el senkiét), felelősségbiztosítással, és minden esetben szerződéssel, és mindig számlával. Ez nálunk alap.
Amit nyújtunk: az elsődleges nyugalom, már nincs miért aggódni egy érkező NAV levél kapcsán, havi áfa állás, havi eredménykimutatás, számvitel szabályok maximális betartása, és adóoptimalizálás, hogy több maradjon és csak annyit fizess a NAV felé, amennyit nagyon muszáj.

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: cegmenedzseles.hu