Kollár Gáborné

Alapadatok:

Cím: 2711 Tápiószentmárton, Bartók Béla út 48/b.

Telefonszám: 06 30/ 691-9040

Telefax: 06 29/424-804

E-mail cím: kollarne.konyveles@gmail.com

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Ipar Mezőgazdaság Kereskedelem
Szolgáltatás Egyéb

Könyvelt cég formája:

Őstermelő Egyéni vállalkozó bt.
kft. Zrt.

Bevezető szöveg:

Regisztrált mérlegképes könyvelőként, 2000 óta egyéni vállalkozás keretei között végzem a könyvviteli szolgáltatást.
Irodámban egyéni és társas vállalkozások, mezőgazdasági őstermelők és családi gazdaságok teljes körű könyvelési, adóbevallási és adatszolgáltatási feladatait végezzük.
Igény szerint az iratok feldolgozása és a személyes konzultáció történhet a megbízó székhelyén is.
Kérésre a könyvelési anyagot is a vállalkozás székhelyén vesszük át.
Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem.

Részletes szöveg:

A munkám alapvető célja:
- Hogy a vállalkozások ne fizessenek be több adót, mint amennyit feltétlenül szükséges - természetesen a törvényes keretek között -;
- Adózás után több maradjon a vállalkozó zsebében;
- Adóellenőrzések során ne legyenek problémák.

Igyekszem, hogy ügyfeleimnek megfelelő segítséget nyújtsak a bürokrácia és a hivatalos nyelvezet útvesztőiben. Viszont egy könyvelő csak akkor tudja megfelelően ellátni a feladatát, ha a megbízója számára is fontos, hogy az adózási és adminisztrációs területen is „rend legyen”. Fontos, hogy megfelelő legyen a kommunikáció, az információáramlás, hiszen csak ebben az esetben lehet minimálisra csökkenteni az esélyt, hogy egy adóvizsgálat során a hatóságok ne találjanak bírságalapot képező hibát.
Például kis, családi vállalkozások esetében sokszor összemosódik a családi és a céges „kassza”. Ha erre nem fordít megfelelő figyelmet a cégvezető, egyrészt nem tudja, vállalkozásában milyen keretek között gazdálkodhat, másrészt nem a szabályoknak megfelelő készpénzkezelés esetén egy ellenőrzés kapcsán nagy összegű bírságra is számíthat. Ezért fontos, hogy időben eljuttassa a szükséges információkat, előre tájékoztassa a könyvelőjét az esetleges tervezett változásokról, beruházásokról.

Én a következőt tudom tenni a sikeres együttműködés, a megfelelelő bizalmi kapcsolat kialakítása érdekében:
- A közös munka megkezdését megelőzően személyes konzultáció keretében tájékozódom az adott vállalkozás által végzett tevékenységéről, annak részletes körülményeiről, a könyvviteli munkát is érintő szerződésekről, stb.
- Felmérem az igényt, hogy milyen gyakorisággal és milyen részletességgel van szüksége információkra; a könyvviteli nyilvántartásokat ennek megfelelően alakítom ki. A szükséges információkat igyekszem a megbízó által is érthető „nyelven” közölni, hiszen nem várható el, hogy egy vállalkozó ismerje a szakmai kifejezéseket.
- Időben tájékoztatást nyújtok a befizetendő adókról, a vállalkozás eredményadatainak alakulásáról. Megfelelő információk birtokában segítséget nyújtok az üzleti tervezésben, beruházások időzítésében, annak eredményre és adózásra (áfa, társasági adó) vonatkozó kihatásaira.
- Jól képzett és gyakorlatias munkatársak segítségével végzem a munkámat, hogy a legteljesebb mértékben szolgálhassuk a megbízók érdekeit.
- Folyamatos szakmai továbbképzéseken aktualizáljuk a szakmai tudásunkat.

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: Egyénivállalkozó