CSOKMA Kft. Könyvelőiroda

Alapadatok:

Cím: 8800 Nagykanizsa, Postakert u. 31/B. 1/3.

Telefonszám: 93/311-834

Telefax: 93/311-834

Honlap: www.csokma.hu

E-mail cím: csokma@mail.datanet.hu

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Ipar Mezőgazdaság Kereskedelem
Szolgáltatás Egyéb

Könyvelt cég formája:

Őstermelő Egyéni vállalkozó bt.
kft. Nonprofit szervezet Társasház
Egyéb szervezet

Bevezető szöveg:

Cégünk fő profilja a könyvelés és ehhez kapcsolódó szolgáltatásrendszer. Széles körű adózási és számviteli ismeretekkel állunk minden tisztelt Ügyfelünk rendelkezésére. A cél megvalósítása érdekében – ügyvéd, könyvvizsgáló, pályázatíró – partnereink bevonásával komplex szolgáltatást tudunk biztosítani Önnek!

Részletes szöveg:

Jelenleg társas- és egyéni vállalkozásoknak, alapítványoknak, mezőgazdasági őstermelőknek végzünk teljes körű könyvelési és ügyviteli szolgáltatást.
Könyvelőirodánk célja, hogy versenyképes szolgáltatást biztosítson ügyfeleinknek, amit a minőség és hatékonyság folyamatos és céltudatos fejlesztésével kívánunk elérni. Célunk, hogy partnereink válláról az adminisztrációs terhek nagy részét levegyük, szakértelmünkkel segítséget nyújtsunk a gazdasági döntések meghozatalában, a piacon való talpon maradásban. Ezzel jelentős időt, energiát és pénzt takaríthatnak meg, amelyet a saját vállalkozásukra tudnak fordítani. Megbízásainkat szerződés alapján, anyagi felelősségvállalással végezzük, szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk.
A megbízható, pontos szakértelemmel végzett munkát korszerű számítógépes ügyviteli technika támogatja. Kiemelkedően fontos a szakmai ismeret bővítése, amit a továbbképzéseken való rendszeres részvétellel biztosítunk.


Ha e tájékoztatóból arra következtet, hogy segítséget kaphat irodánkban, akkor ne késlekedjen, keressen fel bennünket telefonon, e-mailben vagy személyesen. Egy dinamikus csapat várja Önt egy barátságos környezetben, hogy segítse az Ön és cégének még hatékonyabb és sikeresebb munkáját.

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton