CTST KFT. Kárpáti Zoltánné

Alapadatok:

Cím: 3521 Miskolc, Barát u. 12.

Telefonszám: +36305252904

Telefax: +3646525266

Honlap: kivakonyveles.hu

E-mail cím: karpati-zoltanne@ctst.t-online.hu

Könyvelt ágazatok:

Ipar Szolgáltatás

Könyvelt cég formája:

bt. kft. Zrt.

Specialitások:

Könyvelés Miskolcon. Több évtizedes gyakorlattal vállalunk gazdasági társaságok részére teljes körű könyvelést, bérszámfejtést, munkaügyi feladatok ellátását, hatóságok előtti képviselet. Mérlegképes könyvelői és adótanácsadói regisztrációval rendelkezünk. Specialitásunk: Adótanácsadás, beleértve a vállalkozási forma kiválasztás, optimális adózási mód kiválasztás, cégalapításhoz ügyvédi háttér biztosítása, könyvvizsgálói háttér, pályázatírás, ISO 9001 minőségirányítási végzettség és gyakorlat, informatikai ismeretek.

Bevezető szöveg:

Könyvelés Miskolcon. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező vállalkozásunk könyvvizsgálói, ügyvédi, minőségirányítási háttér biztosításával várja ügyfeleit. Teljes körű számviteli, adótanácsadói szolgáltatás ellátását vállaljuk Kft-k, Bt-k részére. Szolgáltatásaink: könyvelés, mérleg készítés, adótanácsadás, üzletviteli tanácsadás, munkaügyi-, bérügyi feladatok ellátása, adóbevallások elkészítése, adóhatóságok előtti képviselet, pályázatírás.

Részletes szöveg:

Tevékenységünk szakmai színvonalát szakképesítéseink és a jogszabályok szigorú betartása mellett az adókedvezményekben rejlő lehetőségek kihasználása iránti elkötelezettségünk biztosítja.
Gazdasági ügyvezetőnk a Pénzügyminisztérium által regisztrált Adótanácsadó, regisztrált Mérlegképes könyvelő.
Alkalmazottaink pénzügyi- számviteli szakképesítéssel és szakmai továbbképzéssel rendelkeznek.
A szakmai ismeretek napra készségét a folyamatos továbbképzések, a szakmai kiadványok és szakmai szervezeti tagságok biztosítják. Tevékenységünkhöz jogtiszta Kulcs-Soft progamokat használunk (kettős könyvelés, bérszámfejtés, tárgyieszköz nyilvántartás, házi pénztár, stb).
Sokan úgy gondolják, hogy a könyvelés egy szükségtelen rossz, amit csak azért készítünk, hogy az adófizetési kötelezettségünket teljesíteni tudjuk. Adót fizetni kell, de nem mindegy, hogy mennyit!
Az adórendszer nagyon bonyolult, ezért nem egyszerű kiválasztani, akár cégalapításkor, akár a folyamatos működés közben, akár egy törvényváltozáskor, hogy milyen adózási módot alkalmazzunk, vagy milyen kedvezményeket érdemes igénybe venni.
Ahhoz, hogy egy vállalkozás működése hosszú távon megalapozott legyen feltétlenül a törvényes keretek között kell működnie, de ha a törvény adta lehetőségek közül nem az optimális megoldást választjuk jelentős veszteség érhet bennünket, hogy ezt elkerüljük abban szeretnénk felajánlani segítségünket.
Munkánkat a Vállalkozói Szemléletű Könyvelőiroda alapelvei szerint végezzük: profi, takarékos, biztonságos, gondos, felelős.
Forduljon hozzánk bizalommal, kérje ajánlatunkat: e-mail: karpati.zoltanne@ctst.t-online.hu,
honlap: https://www.kivakonyveles.hu

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: Egyénivállalkozó