Ideal Balance Kft.

Alapadatok:

Cím: 2475 Kápolnásnyék, Fehérvári út 2.

Telefonszám: 06703218558

Honlap: www.idealbalance.hu

E-mail cím: info@idealbalance.hu

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Ipar Kereskedelem Szolgáltatás
Egyéb

Könyvelt cég formája:

Egyéni vállalkozó bt. kft.
Zrt.

Beszélt idegen nyelvek:

Angol

Bevezető szöveg:

Ha nem csak egy könyvelőt, hanem PARTNERT keresel vállalkozásodhoz!

Részletes szöveg:

Teljes körű könyvelés, minimális zaklatás: Az általános könyvelési feladatokat (számlák feldolgozása, adóbevallások elkészítése, év végi zárások elvégzése, beszámolók közzététele, stb.) úgy végezzük el, hogy közben a lehető legkevesebb alkalommal legyen szükség egyeztetésre az ügyféllel.

Bérszámfejtés: fizetendő bérek és bérjárulékok számítása, ehhez kapcsolódó bevallások elkészítése, bérlapok rendelkezésre bocsátása, bejelentési kötelezettségek a megfelelő hatóságok felé, társadalombiztosítási és egészségbiztosítási ügyek intézése.

Képviselet a hatóságok előtt: a megfelelő meghatalmazások birtokában vállaljuk céged képviseletét a különböző hatóságok előtt.

Állandó elérhetőség: eszedbe jut egy kérdés az éjszaka közepén? El ne felejtsd, küldd el azonnal online elérhetőségeink egyikén (facebook, email, skype), bármikor jusson is eszedbe, természetesen telefonon és személyesen is rendelkezésre állunk, ha szükséges.

Részletes havi riport: havi riportunkból azonnali, egyértelmű információkhoz jutsz az aktuális pénzügyi helyzetedről, és a szükséges teendőidről.

Rugalmasság: fiatal csapatunk garancia a rugalmasságra, és az egyedi igények teljesítésére, így minden esetben a vállalkozási formádnak, tevékenységednek, és forgalmadnak megfelelő ajánlatot és szolgáltatást kapod tőlünk.

Kockázatmentesség: a precizitás és a határidők fontossága egy könyvelőnél nem kérdés, felelősségvállalásunk egyértelmű kifejezése érdekében rendelkezünk az erre vonatkozó biztosítással.

Első hónap kedvezmény: az első hónapban nem számítjuk fel az alábbi tételes költségeket : kimenő számlák feldolgozása 50 db-ig, bejövő számlák feldolgozása 50 db-ig ,bérszámfejtés 5 alkalmazottig, banki tételek feldolgozása 50 db-ig. Csak az alapdíjat kell kifizetned + az ingyenes bizonylatszámok, alkalmazottak feletti részt.

Első lépések ingyen: a kezdeti adminisztrációs munkák minden esetben ingyenesen járnak neked (cégalapítás utáni dokumentumok elkészítése, korábbi könyvelési anyag feldolgozása, stb.).

Ingyenes számlafutár: minden hónapban elhozzuk tőled az aktuális könyvelési anyagot, amit kényelmesen egy praktikus IB dobozban gyűjthetsz össze a hónap folyamán, így nem lesz több elveszett számla, ráadásul megspórolhatod az utazással eltöltött időt is.

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton