Raab-Cont Kft

Alapadatok:

Cím: 9022 Győr, Bástya utca 33.

Telefonszám: 96326355

Telefax: 96525183

Honlap: raabcont.hu

E-mail cím: info@raabcont.hu

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Ipar Mezőgazdaság Kereskedelem
Szolgáltatás Egyéb

Könyvelt cég formája:

Őstermelő Egyéni vállalkozó bt.
kft. Zrt. Nonprofit szervezet
Társasház Egyéb szervezet

Bevezető szöveg:

Idézetünk

"Önmagunkkal szemben alapvető elvárás a precizitás, a megbízhatóság, és nem utolsó sorban felelősségvállalás az elvégzett munkáért"

Részletes szöveg:

Irodánk immár húsz éves szakmai múltra tekint vissza. Az 1991-ben alapított társaság 2000-től kizárólag könyvvizsgálattal, az ugyancsak ebben az évben alapított Raab-Cont Kft, könyveléssel, adó- és gazdasági tanácsadással foglalkozik. A két évtizedes működés alatt, a régió egyik vezető könyvelő irodája lettünk. Jelenleg mintegy százhúsz vállalkozás számára végzünk könyvelést, adó, számviteli és üzletviteli tanácsadást, könyvvizsgálatot, bérszámfejtést. Három éve nyitottuk második irodánkat, Győr mellett Budapesten. A folyamatosan változó és egyre szigorúbb jogszabályi környezetben kollégáink folyamatos és naprakész továbbképzése ad garanciát szolgáltatásaink magas színvonalára. Irodánk a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének (MKOE) tagja.

" A jó könyvelő cég nem csak dolgozik mint egy gép, hanem gondolkodik is! Nem csak adatokat rögzít, hanem összegez, elemez, tanácsot ad, minden vállalkozást egyediként kezel, alkalmazkodik Önhöz, rugalmasan reagál az Ön kéréseire. Azaz kiszolgálja Önt."

A legnagyobb elismerés ügyfeleink bizalma!

A könyvelő a vállalkozó bizalmi partnere. Ezért választáskor nemcsak az a fontos, hogy a könyelő szakértője legyen munkájának, mérsékelje az adófizetési kötelezettségeket, ne kövessen el hibákat és ne legyen magas a díja, hanem az emberi rokonszenv, a kialakuló bizalom is nagyon fontos tényező.

Miben nyújtunk többet mint egy kisebb könyvelőiroda ?

Először is, a kisebb irodákkal ellentétben, nálunk a munkatársaink között, minden terület szakértője megtalálható. Többek között közgazdászok, mérlegképes könyvelők, társadalombiztosítási szakelőadók, okleveles adószakértők, uniós pályázati referensek. Munkánkat jogászok, illetve minősített okleveles könyvvizsgáló segíti. Szolgálatásaink árait ügyfélkörünk magas létszáma miatt, versenyképes szinten tudjuk tartani.

Amit kínálunk Önnek ...

Szakértelmet, szaktudást, precizitást, megbízhatóságot, figyelmet, rugalmasságot, és nem utolsó sorban folyamatos tájékoztatást! Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk kérdéseikkel és kéréseikkel. Rendszeresen tájékoztatjuk partnereinket gazdasági helyzetükről, időben értesítjük az aktuális befizetésekről, így nint megdöbbenés, meglepődés és kapkodás.

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: cegmenedzseles.hu