Diablo Consulting Kft

Alapadatok:

Cím: 1174 Budapest, Bocskai István u. 38.

Telefonszám: +36205292986

Honlap: www.habendum.hu

E-mail cím: zita.ordog@gmail.com

Könyvelt ágazatok:

Kereskedelem Szolgáltatás Egyéb

Könyvelt cég formája:

Egyéni vállalkozó bt. kft.
Társasház

Beszélt idegen nyelvek:

Angol Német

Bevezető szöveg:

Alkalmazz jó könyvelőt! Már hallom is, amint sokan rávágják, inkább élelemre vagy ruhára költenék ezt a pénzt. Ezzel a gondolkodással az a baj, hogy nem oldod meg anyagi gondjaidat, és nem leszel gazdagabb. Ahogy apám mondta: fel kell mérni, mi a jó és rossz adósság, jó és rossz bevétel, jó és rossz kiadás. Ha jó könyvelőt alkalmazunk, az jó költségnek számít, mert gazdagít, könnyebbé teszi az életünket és a jobb jövőt készít elő számunkra.” Robert T.Kiyosaki

Részletes szöveg:

Cégünk közel tíz éve kezdte meg tevékenységét. Családi vállalkozásként azóta is áll ügyfelei rendelkezésére.
Vállalkozásunk számviteli szolgáltatást végez. Tevékenységünk magában foglalja a havi rendszerességű egyszeres-, kettős könyvelést, bevételi nyilvántartást, EVA könyvelését, a bérszámfejtést, az elektronikus adóbevallást, adatszolgáltatást, a számviteli törvény szerinti éves beszámoló elkészítését, összeállítását.

Vállalkozásunk erénye, hogy családi vállalkozás, azaz információt közvetlenül a cég vezetőjétől kap. Mi magunk könyvelünk és intézzük ügyfeleink ügyes bajos társadalombiztosítási és adóügyeit. Széleskörű kapcsolati háttérrel rendelkezünk, munkánkat ügyvéd és könyvvizsgáló segíti, így a cégalapítás és a könyvvizsgálat elvégzése sem okoz gondot Önnek, ha minket választ.

Munkánk során igen sokféle vállalkozási és működési formával dolgoztunk és dolgozunk, az adószámos magánszemélyeken át a társas vállalkozások sokszínű megjelenési formájáig. Partnereink - mikro-, kis-, közép vállalkozások - a legkülönfélébb tevékenységi körökkel rendelkeznek.

Ennek megfelelően vállaljuk cége könyvelését, könyvvezetését, számviteli és egyéb szabályzatai elkészítését, tetszőleges analitikus nyilvántartás vezetését, bérszámfejtési, munkaügyi és társadalombiztosítási ügyintézést, mérlegek, adóbevallások elektronikus elkészítését és elektronikus benyújtását, ügyvezetői igények kielégítését, különböző típusú (akár idegennyelvű) jelentések készítését.
Nálunk biztonságban vannak ügyfeleink pénzügyei!

Kérjen e-mailen árajánlatot!
Mutassa be pár gondolatban tevékenységét! Nyugodtan tegye felismeretlenül is kérdését, kérjen tanácsot bátran!

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton