Bruttó Conto Könyvelőiroda

Alapadatok:

Cím: 1146 Budapest, Nagybecskerek utca 11.

Telefonszám: 06-1-221-4544

Telefax: 1/273-0962

Honlap: www.bruttoconto.hu

E-mail cím: info@bruttoconto.hu

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Ipar Kereskedelem Szolgáltatás
Egyéb

Könyvelt cég formája:

Egyéni vállalkozó bt. kft.
Zrt. Nonprofit szervezet Egyéb szervezet

Beszélt idegen nyelvek:

Angol

Bevezető szöveg:

Irodánk közel két évtizede nyújt számviteli szolgáltatásokat a legkülönfélébb profilú vállalkozásoknak, így tudásban és tapasztalatban nálunk nincs hiány. Ennek ellenére kizárólag mérlegképes végzettségű könyvelőink rendszeresen járnak továbbképzésekre és folyamatosan nyomon követik az adóváltozásokat, hogy mindig napra készek maradjunk a törvények tekintetében, és hogy partnereink számára biztosíthassuk a magas szintű szolgáltatást.

Részletes szöveg:

Szolgáltatásainkat mindenkinek ajánljuk, de legfőképpen azoknak,
- akik idegenkednek a számvitel és a pénzügy minden formájától, de szeretnék, ha vállalkozásuk könyvelése az ő aktív közreműködésük nélkül is a legnagyobb rendben menne. Nem baj, ha nem értenek a könyvvitelhez, hiszen ez a mi szakterületünk. Mi helyettük is odafigyelünk, értesítünk, elmagyarázunk.
- akik nagyon is szeretnek elmerülni vállalkozásuk számviteli folyamataiban, hiszen mindig öröm olyan partnerrel együttműködni, aki vállalkozása gondos gazdája, és aki folyamatosan megköveteli (és értékeli) a magas minőséget.

Keressen minket vállalkozás alapítása előtt vagy után, legyen szó egyéni vállalkozásról, társas vállalkozásról vagy nonprofit szervezetről, ha elégedetlen korábbi könyvelőjével, vagy ha visszamenőleges könyvelést készíttetne, gyors határidővel.

Szolgáltatásaink között szerepel:
- könyvelés
- bérszámfejtés
- tanácsadás
- számviteli szabályzatok készítése
- pályázatfigyelés
- sok egyéb.
Szükség esetén segítünk a számlavezető pénzintézet kiválasztásában, kedvező árú foglalkozás-egészségügyi szolgáltatót, könyvvizsgálót és egyéb szolgáltatásokat végző, megbízható partnereket tudunk ajánlani. Segítünk a szükséges számviteli ismeretek elsajátításában, ingyenes belső használatú nyomtatványokat bocsátunk rendelkezésére, elmagyarázzuk kitöltésük, használatuk módját, stb.

Velünk mindent meg lehet beszélni, ahogy a könyvelési díjszabás tekintetében is rugalmasak vagyunk. Nálunk első a partnerünk elégedettsége.

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: cegmenedzseles.hu