Adó-Trend-X Consulting Kft

Alapadatok:

Cím: 4400 Nyíregyháza, Hunyadi u. 38.

Telefonszám: 20/954-1155

Telefax: 42/787-898

Honlap: www.adotrend.hu

E-mail cím: iroda@adotrend.hu

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Ipar Kereskedelem Szolgáltatás
Egyéb

Könyvelt cég formája:

Egyéni vállalkozó kft. Zrt.
Nonprofit szervezet Egyéb szervezet

Beszélt idegen nyelvek:

Angol

Bevezető szöveg:

Könyvelőirodánk vállalja egyéni és társas vállalkozások, alapítványok, egyesületek teljes körű könyvelését, bér-tb-munkaügyi ügyintézését, alakulásban való közreműködést, NAV-Tb előtti képviseletet, bevallások határidőben való beküldését az iroda ügyfélkapuján keresztül és adó-üzletviteli tanácsadást.

Részletes szöveg:

Könyvelőirodánkat 2010-ben alapítottam, fő profilja számviteli szolgáltatások.

Az alapító tag mellett ma 3 könyvelő munkatárs dolgozik a cég elégedett ügyfeleinek kiszolgálásán. A konkurenciával szemben azt valljuk, hogy a könyvelő feladata több, mint az egyszerű adatrögzítés. Komoly energiát fektetünk a szakmai színvonal megtartásába és folyamatos bővítésébe.

A munkatársaink mérlegképes könyvelői, adótanácsadói, társadalombiztosítási-bérügyi szakelőadói és közgazdász végzettséggel rendelkeznek, a Nemzetgazdasági Minisztériumnál regisztrált adótanácsadók.

Ma már elvárás, hogy tanácsainkkal optimalizáljuk klienseink adóterheit, egyszerűsítsük az adminisztrációt, időben figyelmeztessünk a határidőkre, jogszabályi előírásokra, változásokra. Éppen ezért nálunk kiemelt szerepet kap a kommunikáció! Fontos, hogy kérdései ne maradjanak válaszolatlanul! Kérem tekintse meg szolgáltatásainkat és tegye próbára tanácsadóinkat! Amennyiben szerződést kötünk vállalkozása könyvelésére az első tanácsadás díját jóváírjuk Önnek!

Ne feledje, az Ön problémája számunkra szakmai kihívás!
Nem ismerünk lehetetlent!

Pócsi Erzsébet / ügyvezető

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: cegmenedzseles.hu