Támasz Adó Kft

Alapadatok:

Cím: 1036 Budapest, Dereglye utca 1

Telefonszám: +36 1 250 1031

Telefax: +36 1 240 3447

Honlap: www.konyveles-ado-tanacsadas.hu

E-mail cím: iroda@tamaszado.hu

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Ipar Kereskedelem Szolgáltatás

Könyvelt cég formája:

Egyéni vállalkozó bt. kft.
Zrt.

Beszélt idegen nyelvek:

Német

Specialitások:

Egyéni vállalkozók, betéti társaságok, Kft-k részére teljes körű számviteli szolgáltatás, adóhatóság előtti képviselet.

20 éve a piacon.

Bevezető szöveg:

Kis- és középvállalkozások részére vállalunk bérszámfejtést, könyvelést, adóbevallások elkészítését, mérlegbeszámoló összeállítását, Adóellenőrzések során hatóságok előtti képviseletet. Külön felkérésre vállalkozásvezetési tanácsadást. Induló vállalkozások részére tanácsadást, hogy a tevékenységüknek és feltételeiknek legmegfelelőbb vállalkozási formát tudják kiválasztani. Cégalapításához társügyvédi irodával rendelkezünk. Célunk, hogy mindenki elégedett ügyféllé váljon.

Részletes szöveg:

Nemcsak budapesti, hanem Pest megyei vállalkozásokat is szívesen látunk megbízóink körében.Pontos és precíz munkamódszerünk biztosítéka a jó végeredménynek. Munkánkért felelősséget vállalunk. Munkánk minőségét jelentősen emeli, ha a gazdasági eseményeket megelőzően a folyamatokat megbízónkkal megbeszéljük, tisztázzuk a lépéseket, törvényi feltételeket. Jó partneri viszony biztosítéka a végeredménynek.

Szolgáltatásunkhoz tartozik, hogy külön megállapodás keretében megrendelőnk székhelyére elmegyünk, hogy ott helyben tudjuk megbeszélni a felmerült problémákat. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy munkatársunk a könyvelési anyagot a cég székhelyén átvegye.

Vállalunk induló vállalkozások részére vezetési tanácsadást, vezetői információs rendszer kialakítását, ebből eredő vezetői gondolkodásmód megtanítását. Meglévő vállalkozások esetén a belső információs rendszer kialakítását, a cég nagyságához kapcsolódó szoftver a bevezetésében történő részvétellel.

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: cegmenedzseles.hu