Konprog Team Kft

Alapadatok:

Cím: 1114 Budapest, Kanizsai utca 14.

Telefonszám: 30/257-9126

Telefax: 1/700-4688

Honlap: www.jokonyvelo.hu

E-mail cím: info@jokonyvelo.hu

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Ipar Kereskedelem Szolgáltatás
Egyéb

Könyvelt cég formája:

Egyéni vállalkozó bt. kft.
Zrt. Egyéb szervezet

Beszélt idegen nyelvek:

Német Orosz

Specialitások:

Fontosnak tartjuk, hogy a magánszemélyek, a munkavállalók se maradjanak magukra, ezért könyvelő irodánk foglalkozik az ő adózási problémáinak, kérdéseinek megoldásával is. Széleskörű, személyre szabott tanácsadással igyekszünk megoldani a felmerült kérdést, megoldani a problémát.

Bevezető szöveg:

Szeretné biztos kezekben tudni könyvelését?
Nem szeretne a számlákkal, papírokkal, pénzügyi kivonatokkal bajlódni? Biztos hátteret szeretne vállalkozásának?
Úgy érzi, hogy jelenlegi könyvelője nem törődik Önnel megfelelően? Szeretné a pénzéért az elvárható legjobb szolgáltatást megkapni?

Legyen Önnek is egy jó könyvelője!

Amit ajánlunk: Precíz, pontos, megbízható munka. Biztos tudáson alapuló, személyre szabott tanácsadás, folyamatos kapcsolattartás, hatékony probléma megoldás. Kedvező árak.

Részletes szöveg:

Cégünk 2002-ben alakult. Egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok, cégek és magánszemélyek (!) adózásával, könyvelésével és az ehhez kapcsolódó tevékenységekkel, feladatokkal foglalkozunk.

Irodánk a megalakulása óta a lehető legtöbbet nyújtja ügyfeleink számára, ezzel is elősegítve minél sikeresebb működésüket.

Irodánkban korszerű számítástechnikai eszközökön, állandó internetes kapcsolat mellett dolgozunk. Az általunk tárolt dokumentumok és adatok védelméről többszintű aktív és passzív biztonsági rendszer gondoskodik.

Cégünk teljes körű pénzügyi-, számviteli- és bérszámfejtési szolgáltatásokat kínál Önnek. Előzetes megbeszélés után minden ügyfelünk részére egyedileg, profiljához illően alakítjuk ki, szervezzük meg közös munkánkat.

Megrendelőink saját könyvelési adataikról naprakész információt kaphatnak, adataikba betekinthetnek. Mivel tudjuk, hogy minden vállalkozásnak bármikor szüksége lehet a már lekönyvelt bizonylataira és könyvelési adataira, ezért ezeket a feldolgozást követően visszajuttatjuk Önhöz, így folyamatosan betekintést nyer a bizonylatokba, és egyben megszabadul az adminisztráció terheitől.

Amit Öntől elvárunk: mindössze annyi, hogy teljes körűen gyűjtse össze a bizonylatokat, iratokat. Azok rendszerezését, feldolgozását, archiválását ránk bízhatja.

Ügyfeleink részére igény esetén helyszíni könyvelést is vállalunk.

Mindig szívesen látjuk irodánkban, de ha Önnek kényelmesebb, természetesen házhoz megyünk. Munkánkat magas adatbiztonsági szinten végezzük; adatbázisainkat megosztjuk Önnel, hivatalos ügyeit elintézzük, hogy Önnek minél több ideje maradjon vállalkozására és saját pihenésére.

Vállaljuk áttekinthető, pontos, reális adattartalommal feltöltött pénzügyi és számviteli analitikák, kimutatások elkészítését.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy sikeresebbé tehessük!

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: Egyénivállalkozó