Ráczné Zöld Tünde

Alapadatok:

Cím: 3326 Ostoros, Cecey Éva u. 10.

Telefonszám: 06306195894

Telefax: 36/356505

E-mail cím: racznezt@t-online.hu

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Kereskedelem Szolgáltatás

Könyvelt cég formája:

bt. Nonprofit szervezet

Specialitások:

kereskedelem

Bevezető szöveg:

Gyorsan, pontosan, rugalmasan dolgozom! Mindezt nagyfokú precizitással, a háttérben felelősségbiztosítással!
Egyéni vállalkozók, társaságok, nonprofit szervezetek könyvelését, bérszámfejtését, megegyezés alapján adminisztrációját vállalom!

Részletes szöveg:

A többszemélyes könyvelő irodákkal szemben előny, hogy csak annyi ügyfelet, és annyi munkát vállalok el, akiknek egyedül el tudom látni a könyvelési szolgáltatását. Mivel a könyvelői munka nagyfokú bizalmi viszonyt feltételez, valamint szerintem ahhoz, hogy megalapozottan, felelősen tudja segíteni a könyvelő a vállalkozók döntéseinek előkészítését, egy embernek kell látnia egy adott vállalkozás minden anyagát, bizonylatát, hozzá kell befutnia minden információnak.
Ezt a lehetőséget tudom én biztosítani!
A könyvelő iroda rugalmas nyitva tartással működik. Szükség esetén akár hétvégén, vagy az esti órákban is fogadok ügyfelet, telefonhívásokat.
Kérés esetén tudok segítséget nyújtani a vállalkozók adminisztrációjában, vagy annak megszervezésében is.
Kereskedelmi üzemgazdászként főleg a kereskedelemben dolgozó vállalkozások gazdasági folyamatainak szervezéséhez tudok plusz szolgáltatásként segítséget nyújtani.
Az ügyfél kérése alapján fogadom a meghatalmazásokat a különböző hatóságokhoz, feladatok elvégzéséhez, igyekezve a lehető legkevesebb ezzel kapcsolatos tehet a vállalkozó nyakán hagyni.
Mert, mint tudjuk az adminisztrációval, ügyintézéssel szeret egy vállalkozó a legkevesebbet foglalkozni. Ő a termelésre, bevételszerző tevékenységre fordítja legszívesebben az idejét.

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: Egyénivállalkozó