Napló

Alapadatok:

Cím: 6723 Szeged, Kereszttöltés utca 33.

Telefonszám: +3662550858

Telefax: +3662550858

E-mail cím: etelka2014@gmail.com

Könyvelt ágazatok:

Kereskedelem Szolgáltatás Egyéb

Könyvelt cég formája:

Egyéni vállalkozó bt. kft.
Zrt. Nonprofit szervezet Egyéb szervezet

Specialitások:

Irodánk ügyfeleink - vállalkozás - szervezet - részére ügyvitelhez tartozó szolgáltatásokat végez. Ezt szerződésben rögzítjük, melyben a mi feladatainkat, kötelezettségeinket és lehetőségeinket, valamint a vállalkozás-szervezet feladatait, kötelezettségeit is kölcsönösen meghatározzuk. Természetesen a személyes kapcsolattartást - megbeszélést ez csak erősíti. Folyamatos tájékoztatás, béradatok - utalási kötelezettségek - ÁFA; iparűzési adó; kamara; járulékok stb. küldése e-mail-ben, havonta.Gyors kérdések napi szinten. A válaszokat megalapozottan, felelősséggel adjuk.

Bevezető szöveg:

Irodánknak sokirányú tapasztalata van a vállalkozási és egyéb szervezeti formák könyvelésében. Ezeket alkalmazzuk az aktuális törvényekkel és rendeletekkel kiegészítve. Bővítve a továbbképzéseken kapott friss információkkal. A megszerzett tudást folyamatosan fejlesztjük - ez előírás is - minden évben, több alkalommal. Így szinte minden területet ismerünk: Kft.; Bt.; ev.; egyesület; alapítvány; egyéb intézmény. Szerződést kötünk és számlát adunk, tájékoztatunk, könyvelünk, bért számfejtünk.

Részletes szöveg:

Megbízóinknak a megbeszéltek alapján végezzük el az ügyviteli feladatokat. Képviseljük és eljárunk ügyeiben. Ezért megbízás alapján, saját aláírásunkkal küldjük a bevallásokat, és kérünk le anyagokat. Az Önkormányzathoz másik meghatalmazás szükséges. A bevallásokat beadjuk, értve alatta mindent, ami az adott vállalkozásra-szervezetre - választása és besorolása szerint elő van írva. A könyvelésbe kerülő számlákat ellenőrizzük, és kérdezünk. A bizonylatokat részletesen rögzítjük a kartonokon, átláthatóan, amely a számviteli törvénynek is megfelel. Bérszámfejtésnél a felvételtől egyeztetünk, hogy a szigorú előírások szerint járjunk el megbízónk nevében. Ehhez, és a megfelelő együttműködéshez elengedhetetlen a személyes jó kapcsolat, és a kölcsönös bizalom.

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: cegmenedzseles.hu