Soft Consult Kft

Alapadatok:

Cím: 1031 Budapest, Péter utca 3/a

Telefonszám: 06-20-779-6421

Telefax: 06-1-789-7996

Honlap: www.softconsult.hu

E-mail cím: info@softconsult.hu

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Ipar Kereskedelem Szolgáltatás

Könyvelt cég formája:

Egyéni vállalkozó bt. kft.
Zrt. Nonprofit szervezet Egyéb szervezet

Beszélt idegen nyelvek:

Angol

Specialitások:

Bérszámfejtés kifizető helyek részére is. Projekt alapú könyvelés, kontrolling.

Bevezető szöveg:

Szaktudás+precizitás+felelősség vállalás=Profizmus

Ügyfeleinknek kettős garanciát biztosítunk szolgáltatásainkkal kapcsolatban, egyrészt egy nagy összegű egyedi felelősség biztosítás formájában, másrészt egy szerződésben rögzített kötbérezési lehetőséget, mely a határidőben és hibátlanul nyújtott szolgáltatáshoz kötődik.

Részletes szöveg:

- Ön is szeretné, hogy döntéseit a lehető legpontosabb és legtöbb információ birtokában, megalapozottan hozhassa meg?
- Ha folyamatosan nyomon követhetné költségei, bevételei alakulását?
- Ha kellő időben és megfelelő módon tudna beavatkozni, ha probléma mutatkozik cége gazdálkodásában?

Óbudai könyvelőirodánk az Ön sikeréért dolgozik, ezért fontosnak tartjuk, hogy az Ön vállalkozása már a kezdetektől egy oly módon kialakított pénzügyi-számviteli rendszert kapjon, mely elősegíti a vállalkozása piaci pozíciójának megerősödését, eredményességének intenzív és állandó növekedését, és képes legyen a folyamatosan változó igényekhez alkalmazkodni. A vállalkozás gazdasági adatainak elemzése után átfogóbb, összetettebb képet kaphat a működés jövedelmezőségéről, hatékonyságáról.

Elsősorban kis- és középvállalkozások teljes körű pénzügyi-számviteli feladatainak ellátását végezzük, mely tevékenységekbe nem egyszerűen csak a könyvelés és bérszámfejtés körébe tartozó szolgáltatásokat értjük, hanem egy komplex szolgáltatást, amely magába foglalja többek között a teljes kőrű könyvvezetés, TB ügyintézés, kontrolling, adótanácsadó valamint munkaügyi tevékenységeket is.

Könyvelési, bérszámfejtési, adótanácsadó szolgáltatásainkat magas szintű adatvédelmi és titkossági követelményeknek megfelelően végezzük. Munkatársaink megfelelő végzettséggel és évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy feladatukat Ügyfeleink megelégedésére végezzék el. Bérszámfejtőink felsőfokú TB ügyintézői végzettséggel, könyvelőink mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkeznek.

Cégcsoportunk 1998 óta foglalkozik ügyviteli programkészítéssel valamint ügyviteli tevékenységekkel.
A Soft Consulting Zrt 1998-ban alakult, Soft Consulting Kft néven. Kifejlesztettük és forgalmazzuk a BaBér bérügyviteli programot, mellyel immár körülbelül 1.000 cég végez számfejtést, mintegy 350 ezer munkavállaló részére.
A program forgalmazása során egyre gyakoribb igényként merült fel Ügyfeleink körében, hogy a bérszámfejtési feladatok ellátását teljes egészében cégünkre bízzák. Mivel ez az üzletág egyre intenzívebb fejlődést mutatott, a cég vezetése úgy döntött, hogy ezt a területet egy külön cégben folytatjuk tovább, ezért 2004-ben megalakítottuk a Soft Consult Kft-t.

Várjuk Önt is zuglói irodánkban! Dolgozzunk együtt az Ön üzleti sikerének érdekében!

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: Egyénivállalkozó