Tax-Orientation Consulting Kft

Alapadatok:

Cím: 1149 Budapest, Pósa Lajos utca 40.

Telefonszám: +36-1-470-0000

Telefax: +36-1-470-0001

Honlap: www.adomagus.hu

E-mail cím: jobalint10@gmail.com

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Ipar Kereskedelem Szolgáltatás
Egyéb

Könyvelt cég formája:

Egyéni vállalkozó bt. kft.
Zrt. Társasház

Specialitások:

A folyamatos és naprakész könyvelés mellett 20 éves APEH-es revizori múlttal eseti és rendszeres adótanácsadás, képviselet a hatóságok előtt. A számviteli nyilvántartás teljes körű, minden gondot leveszünk a vállalkozás vezetőinek válláról, hogy csak a gazdasági működés eredményessége terhelje a vállát.

Bevezető szöveg:

Legrégebbi ügyfelünknek 20 éve mi végezzük a könyvelését és a kapcsolódó egyéb ügyeit. 13 éve társasági formában, könyvelő irodaként működünk. Társaságunk teljes körű szolgáltatást nyújt. Könyvelés - bérszámfejtés - TB ügyintézés - képviselet a hatóságok előtt - rendszeres és eseti adótanácsadás, szükség szerint munkavédelmi, munkaügyi és munkajogi képviselet is.

Részletes szöveg:

A számviteli nyilvántartás naprakészsége és pontossága alapkövetelmény. Ez mellett az adótanácsadás és a képviselet biztosítja ügyfeleink nyugodt alvását, mivel levesszük a vállukról azokat a gondokat, amiket macerának tartanak. Az érintett jogszabályok ismerete és naprakészsége evidencia nálunk. Az elmúlt 20 évben a könyvelés hibája miatt elmarasztalás nem történt az ügyfeleink körében. Mindezek mellett sem tartjuk magunkat tévedhetetlennek. A könyvelés és adószakértés külön-külön rendelkezik felelősségbiztosítással 50-50 millió Ft mértékben.

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton