Jupiter 2002 Szolgáltató BT

Alapadatok:

Cím: 8085 Vértesboglár, Kossuth utca 8.

Telefonszám: 20/940-86-50, 30/39-49-338

E-mail cím: fekete.ildiko.mv@gmail.com

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Kereskedelem Szolgáltatás Egyéb

Könyvelt cég formája:

Egyéni vállalkozó bt. kft.

Beszélt idegen nyelvek:

Angol Spanyol

Bevezető szöveg:

Fizessen csak annyit, amennyit kell!

Részletes szöveg:

Könyvelési feladatainak megoldása során nemcsak precíz és felelősségteljes munkára, hanem modern informatikai háttérre, döntéseihez gyors információkra és tanácsokra is számíthat. A főkönyvi könyvelésen túl az ÁFA nyilvántartást, az ezekkel kapcsolatos valamennyi adóhivatali bevallást és jelentést is elkészítjük és leadjuk a mérleg valamint az éves bevallás elkészítésével együtt. Időben tájékoztatjuk fizetési kötelezettségeiről, igény szerint tanácsot adunk Önnek és esetleges egyedi jelentéseit is elkészítjük. Munkánk során teljes anyagi felelősséget vállalunk azért, hogy a nekünk átadott bizonylatokból az adók és a különféle kötelezettségek értékét helyesen számítjuk ki.

A mérlegeket, főkönyvi kivonatokat és egyéb jelentéseket kívánságra angolul is elkészítjük Önöknek. Szükség esetén irodánkban angolul beszélő könyvelő is rendelkezésükre áll.

Bérszámfejtési feladatainak megoldása során is számíthat precíz és felelősségteljes munkánkra és a modern informatikai háttérre, a döntéseihez szükséges gyors információkra és tanácsokra. Az alkalmazottak és tagok bérének számfejtésén túl intézzük az alkalmi TB-vel kapcsolatos ügyeket, az ezekkel kapcsolatos valamennyi adóhivatali és nyugdíjpénztári bevallást és jelentést is elkészítjük és a megfelelő hivatalhoz eljuttatjuk. Igény szerinti tanácsot is adunk Önnek. Munkánk során teljes anyagi felelősséget vállalunk azért, hogy a nekünk átadott bizonylatokból az adók és a különféle kötelezettségek értékét helyesen számítjuk ki.

A különböző jelentéseket és listákat kívánságra angolul is elkészítjük Önöknek. Szükség esetén irodánkban angolul beszélő könyvelő is rendelkezésükre áll.

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: Egyénivállalkozó