Mobilkont KFT

Alapadatok:

Cím: 2030 Érd, Balatoni út 56.

Telefonszám: +3623520255

E-mail cím: mobilkont@mobilkont.hu

Könyvelt ágazatok:

Ipar Kereskedelem Szolgáltatás
Egyéb

Könyvelt cég formája:

Egyéni vállalkozó bt. kft.
Zrt.

Specialitások:

ERP rendszerek kialakítása, üzemeltetése

Bevezető szöveg:

A vállaltirányítástól a könyvvitelig teljes körű ügyviteli megoldások egy kézből

Részletes szöveg:

M I N Ő S É G P O L I T I K Á N K

Irodánk elhatározta, hogy az ügyviteli piac olyan szereplőjévé kíván válni, amely színvonalával, ügyfélközpontúságával, technikai és humán felkészültségével egyértelműen kiemelkedik a piac szereplői közül. A könyvvitel és a hozzá kapcsolódó tevékenységek egy olyan szolgáltatási kört ölelnek fel, melynek igénybevétele a vállalkozások számára egyfajta kényszer szülte kötelezettség. Célkitűzésünk, hogy szervezett munkával tevékenységünket olyan színvonalon végezzük, mely ügyfeleinkben az elégedettség érzését váltja ki, és munkánk által olyan információhoz juttassuk partnereinket, melyek hozzájárulnak vállalkozásuk hosszú távú és gazdaságos működtetéséhez.
„Termékünk” a biztonság és a kényelem. Hatékony és eredményes működésünk meghatározó eleme a minőség, melyre úgy tekintünk, mint a Társaságunk hosszú távú fennmaradásának és fejlődésének egyik meghatározó tényezőjére, valamint a piaci versenyképesség növelésének eszközére. Célunk a vevői elégedettség egyre magasabb fokra emelése, és a feltétlen bizalom elnyerése partnereink részéről.

Ezért:
 Irodánkat úgy alakítottuk ki, hogy partnereink és munkatársaink ergonomikus, kultúrált környezetben intézhessék ügyeiket
 Az üzleti kihívásoknak való megfelelés érdekében folyamatosan tökéletesítjük technikai eszközeinket, szoftvereinket.
 Tevékenységünk során fokozott figyelmet fordítunk a vonatkozó jogszabályok és egyéb követelmények maradéktalan betartására.
 Törekszünk a „papírmentes” irodai környezet kialakítására környezetünk védelme érdekében, ezért technikai fejlesztéseket végzünk az elektronikus adatfeldolgozás, archiválás és kommunikáció terén.
 Beszállítóinkat szigorú elvárások alapján választjuk ki, és folyamatosan értékeljük, kiterjesztve rájuk minőségirányítási rendszerünk követelményeit.
 Minőségpolitikánkat úgy alkottuk meg, hogy munkatársaink természetes igényévé váljon a minőségi munkavégzés, és a kezdeményezés a minőség további javítására.
 Munkatársainktól elvárjuk, hogy folyamatos képzéssel fejlesszék tudásukat
 A cégvezetés személyes elkötelezettséggel, példamutatással, és a szükséges erőforrások maradéktalan, és magas színvonalú biztosításával áll ki a minőségi munkavégzés mellett.

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton