BEDE KÖNYVELŐIRODA

Alapadatok:

Cím: 1139 Budapest, Forgách utca 33

Telefonszám: +363 0 9326716

Honlap: www.bedeferenc.hu

E-mail cím: f.bede@chello.hu

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Ipar Kereskedelem Szolgáltatás
Egyéb

Könyvelt cég formája:

Egyéni vállalkozó bt. kft.
Zrt. Nonprofit szervezet Társasház
Egyéb szervezet

Beszélt idegen nyelvek:

Angol Német

Bevezető szöveg:

A könyvelés felelősségteljes feladat, nagy megtiszteltetés számomra minden megbízás. Kollégáimmal együtt azon dolgozunk, hogy ügyfeleink maradéktalanul elégedettek legyenek folyamatos szolgáltatásainkkal, érezzék, hogy minden esetben számíthatnak a „könyvelőre”. Vállaljuk, hogy a háttérben keményen dolgozunk azért, hogy megbízónk vállalkozása hatékonyabban működjön. A vonatkozó jogszabályok betartását garantáljuk, megnyugtató egy vállalkozást annak tudatában irányítani, hogy a „cég könyvelése re

Részletes szöveg:

Valamennyi adóbevallást adószakértői ellenjegyzéssel látunk el, az adóbevallások benyújtása során, valamint az adóhatóságokkal történő kapcsolattartás alkalmával saját ügyfélkapus regisztrációt használunk.
Legfontosabb célunk, hogy megbízóinkat tehermentesítsük lehető legnagyobb mértékben a számviteli, adózási, beszámolási és egyéb adatszolgáltatási kötelezettségek alól. Nem ígérhetjük, hogy minden feladatot átvállalunk, lehetnek és vannak olyan résztevékenységek, melyeket helyben, a vállalkozás székhelyén, telephelyén lehet, vagy kell elvégezni. Az optimális feladatmegosztásra a vállalkozás karakterisztikájának ismeretében egyértelmű javaslatot teszünk. Nem vállalhatjuk megbízóink vállalkozásainak irányítását, de javaslatinkkal, tanácsinkkal segítjük a hatékonyabb működést. Közös a cél, egy jól működő vállalkozás hosszútávon megtisztel minket bizalmával, számunkra pozitív visszajelzés, ha a vállalkozás folytatásának elve érvényesül és a tevékenység eredményes. Számunkra nincs reménytelen helyzet, kilátástalan körülmények között is van megoldás, természetesen kizárólag a törvényes keretek között.
A könyvelés a kölcsönös bizalmon és az együttműködésen alapul, ha ez érvényesül, az eddigi tapasztalatok alapján megbízónk megelégedésére tudunk dolgozni. A könyvelő feladata, hogy segítse ügyfelét eligazodni a szabályozás bonyolult rendszerében, alternatív lehetőség esetén a legjobb megoldást javasolja. A könyvelő a bizonylatok könyvelésén túlmenően döntés előkészítő feladatokat is ellát, adózási, adótaktikai javaslatokat nyújt, folyamatos adótanácsaival segíti megbízó vállalkozását. Nem célunk adóeltitkolás, erre irányuló tanácsot nem adunk, azonban a törvények adta adó és adóalap csökkentési lehetőségeket minden esetben feltárjuk, meggyőződésünk, hogy az adótörvények szabályaival alkalmazott adómérséklés a vállalkozás érdekét szolgálja, különösen akkor, ha az így nyerhető forrástöbblet fejlesztéssel párosul.
A két telephelyen fogadjuk ügyfeleinket, Óbudán és Angyalföldön, mindkét iroda szakmai felügyeletét, irányítását személyesen végzem. Az egyszeres és kettős könyvelés, tárgyi-eszköz nyilvántartás, pénztárkezelés, számlázás, bér és munkaügyi feladatok ellátására a KULCS SOFT NYRT. programjait alkalmazzuk. Szívesen fogadjuk egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok, egyéb szervezetek megbízását, a könyvelés teljes körű, a bevételi nyilvántartástól az analitikus és szintetikus könyvelésen keresztül, a bér és munkaügyi nyilvántartáson át, a bevallások elkészítése, benyújtása, beszámoló, statisztikai adatszolgáltatás elkészítése és benyújtása is feladatunk. Hitelkérelmek összeállítását, megújítását, egyéb gazdaságossági értékelések elkészítését is megoldjuk. Személyesen, telefonon, interneten, telefaxon a folyamatos kapcsolattartás biztosított, emellett, előre egyeztetet időpontban személyes konzultációt is biztosítunk. Az adótanácsadás valamennyi ügyfelünk és családtagjai részére ingyenes. Havi rendszerességgel szabadon választott formátumban (papíralap

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton