SK AUDIT Kft.

Alapadatok:

Cím: 1031 Budapest, Nánási út 37-39.

Telefonszám: 30/9719-946

Honlap: www.audit.hu

E-mail cím: audit@audit.hu

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Ipar Kereskedelem Szolgáltatás
Egyéb

Könyvelt cég formája:

bt. kft. Zrt.

Beszélt idegen nyelvek:

Angol Német Francia
Orosz

Bevezető szöveg:

MINDEN AMI ADÓ ÉS SZÁMVITEL

Részletes szöveg:

Az „S.+Confident Audit” Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. 1997. óta áll ügyfelei szolgálatában. Családi vállalkozásként elsősorban a KKV szektor részére végzünk számviteli és adózási területen szolgáltatásokat, de ügyfeleink között megtalálhatóak felsőoktatási intézmények is.

2007-ben a tevékenységek szétválasztása céljából létrehoztuk az SK AUDIT Gazdasági tanácsadó Kft-t, mely a könyvviteli szolgáltatásokat, a tanácsadói tevékenységet és a publikációs tevékenységet vette át az „S.+Confident Audit” Kft-től. Mindkét vállalkozás dunaalmási székhellyel és Budapest, III. kerület, Nánási út 37-39. és Bécsi út 126-128. sz. alatt található irodákkal (telephellyel) működik.

Tevékenységi körünkbe tartozik:
• Könyvelési szolgáltatások
• Könyvvizsgálati tevékenység
• Adótanácsadás
• Gazdasági szaktanácsadás
• Felsőoktatásban való részvétel (Veszprémi Pannon Egyetem és MÜTF)
• Felnőttoktatás (MÜTF, Nemzetközi Bankárképző és MKVK OK Kft.)
• Mérlegképes könyvelők és okleveles könyvvizsgálók kötelező továbbképzésén részvétel előadóként az MKVK OK Kft-n keresztül
• Publikációs tevékenység adózási-, magyar számviteli- és IFRS/IAS témakörökben a Verlag Dashöfer kiadón és az MKVK OK Kft-n keresztül

Társaságaink szakmai színvonalát növeli, hogy egyik tulajdonosunkat a Nemzetgazdasági Minisztérium égisze alatt működő Országos Számviteli Bizottság alelnökeként tisztelhetjük.

Célunk, hogy az egyre inkább megnövekedett, jogszabályok által előírt adminisztrációs teherből minél többet levegyünk ügyfeleink válláról, hogy több időt tudjanak fordítani vállalkozásuk fejlesztésére, működtetésére.

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: Egyénivállalkozó