Contorg Consult Adótanácsadó és Könyvelőiroda Kft.

Alapadatok:

Cím: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál u. 5.

Telefonszám: +36 75 343 646

Telefax: +36 75 541 498

Honlap: www.contorg.hu

E-mail cím: info@contorg.hu

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Ipar Mezőgazdaság Kereskedelem
Szolgáltatás Egyéb

Könyvelt cég formája:

Őstermelő Egyéni vállalkozó bt.
kft. Zrt. Nonprofit szervezet
Társasház Egyéb szervezet

Beszélt idegen nyelvek:

Német

Specialitások:

Könyvelőiroda:
Zálogházi könyvelés, belföldi- és nemzetközi fuvarozás, építőipar, nyomda, kereskedelem, oktatás, egészségügy könyvelése.

Adótanácsadó iroda:
Külföldiek magyarországi telephelye, uniós lánc- és háromszög-ügyletek, belső adóellenőrzés.

Szoftveriroda:
Contorg szoftverek: Főkönyv, Egyszeres, Bér- és munkaügy, Számlázás, Készletkezelés, Befektetett eszköz-nyilvántartás, Integrált rendszer - 20 éves fejlesztés, korszerű platformokon. Contorg - országszerte sikeres könyvelők szoftverszállítója.

Bevezető szöveg:

Adótanácsadóink jogász és könyvvizsgáló partnereinkkel együttműködve (titoktartási kötelezettségüket szigorúan betartva) hatékony, komplex szolgáltatást nyújtanak adózási, vállalkozási problémák megoldására.

Belső adóellenőrzés, egyes területek (témák) átvilágítása, uniós ügyletek megszervezéséhez, lebonyolításához gyakorlati útmutatókkal kiegészítetett tanácsadás.

Részletes szöveg:

1984-ben kezdtem működésemet a könyvelőirodai szolgáltatások területen. Kezdetben csak könyveléssel és az ehhez közvetlenül kapcsolódó adózási feladatokkal foglalkoztam, de egyre többen kerestek meg különféle adózási és pénzügyi problémáikkal megoldásra várva. Főként a gazdálkodás és az adózás összehangolása, valamint – az akkor már komolyabb méretű vállalkozásoknál – a szabályszerűségre törekvés állt a kérések középpontjában.

2011. februártól a Nemzetgazdasági Miniszter úr kinevezett a Magyar Számviteli Standard Testület tagjává. E tisztségemben arra törekszem, hogy a szakma gyakorlati-kivitelezési gondjaira megoldást kereső, jobbító javaslatokat terjesszek a Testület elé.

Ma adótanácsadó irodámat irányítom, továbbá a Contorg Kft pénzügyi- és számviteli, könyvelési, bérszámfejtési, humáninformatikai szoftvereinek készítésében veszek részt. Az AdóNet.hu Zrt kiadásában megjelenő szakkönyveknek szerzője, illetve társszerzője vagyok. Irodánk magas színvonalú informatikai háttérrel rendelkezik, szolgáltatásainkat jogtiszta szoftverekkel végezzük, munkatársaink nagy gyakorlattal és az elvárt szakmai képesítéssel rendelkeznek. Munkatársaim között adótanácsadók, könyvelők, közgazdászok, adószakértők, cégpartnereink között ügyvédek, könyvvizsgálók nyújtanak segítségek a hozzám forduló ügyfelek gondjainak megoldásában.

2011. februártól a Nemzetgazdasági Miniszter úr kinevezett a Magyar Számviteli Standard Testület tagjává. E tisztségemben arra törekszem, hogy a szakma gyakorlati-kivitelezési gondjaira megoldást kereső, jobbító javaslatokat terjesszek a Testület elé.

Ma adótanácsadó - és könyvelőirodámat irányítom, továbbá a Contorg Kft pénzügyi- és számviteli, könyvelési, bérszámfejtési, humáninformatikai szoftvereinek készítésében veszek részt.

Ha e tájékoztatóból arra következtet, hogy segítséget kaphat irodámban, akkor ne késlekedjen, keressen fel akár levélben, telefonon, vagy e-mailben. Kérjen tájékoztatást éppen időszerű gondjainak lehetséges megoldásairól. Adótanácsadó, adószakértő, jogász és könyvvizsgáló partnereinkkel együttműködve (titoktartási kötelezettségünket szigorúan betartva) hatékony, komplex szolgáltatást nyújtunk adózási, vállalkozási problémák megoldására.

Regős Gábor adótanácsadó

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: Egyénivállalkozó