Döményné Halász Éva

Alapadatok:

Cím: 2400 Dunaújváros, Dózsa Gy. u. 36

Telefonszám: 25/285-093

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Kereskedelem Szolgáltatás

Könyvelt cég formája:

Egyéni vállalkozó bt. kft.

Bevezető szöveg:

Miért kell egy jó könyvelő?
Mert egy jó könyvelő mellett a cég vezetője idejét, energiáját a vállalkozás legfontosabb céljára, a bevételszerzésre tudja fordítani.

Egy jó könyvelő több módon segíti a cég vezetőjét. Nemcsak könyvel, hanem tanácsot is ad, hogy a vállalkozás elszámoljon minden költséget, amit el lehet, de semmi olyat ne számoljon el, amiért egy ellenőrzés során büntetés járhat. Naprakészen tartja a vállalkozás nyilvántartásait. A jó könyvelő időben, nemcsak napokkal a fizetési határidő előtt tájékoztatja a vállalkozás vezetőjét, hogy mik az esedékes adó-, és járulékfizetési kötelezettségei.

Részletes szöveg:

Mit jelent egy jó könyvelő? Mindenek előtt nyugalmat és biztonságot. Ha a könyvelés jó kezekben van, időben hozzájut minden, cégét érintő pénzügyi jellegű információhoz. Időben tájékoztatást kap minden olyan adózási, járulékfizetési változásról, mely érinti vállalkozását. Ha bármilyen, könyveléssel, adózással kapcsolatos kérdése van, egy jó könyvelő szinte azonnal válaszol rá. Nagyon fontos, hogy egy jó könyvelő szerződés alapján dolgozik, melyben pontosan rögzítve vannak a könyvelő és az ügyfél feladatai is. Így mindkét fél pontosan tudja, mit kérhet, és várhat el a másiktól, hogy a könyvelés rendben menjen, zavartalan legyen az együttműködés a könyvelő és megbízója között.

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: cegmenedzseles.hu