Tóthné Polyánszky Éva Irén ev.

Alapadatok:

Cím: 4030 Debrecen, Szoboszlói utca 50.

Telefonszám: 06-31-327-7368

Honlap: http://konyveleseva.nanoweb.hu/

E-mail cím: t-p-eva@freemail.hu

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Ipar Mezőgazdaság Kereskedelem
Szolgáltatás Egyéb

Könyvelt cég formája:

Őstermelő Egyéni vállalkozó bt.
kft. Zrt. Nonprofit szervezet
Társasház Egyéb szervezet

Bevezető szöveg:

2008-tól mint egyéni vállalkozó is dolgozom. Mérlegképes könyvelő Adótanácsadó és közgazdász vagyok. .Teljes körű könyvviteli szolgáltatás, beszámoló, szabályzatok készítése. Bérszámfejtés, bevallások készítése. Igény esetén gazdasági elemzés, kontrolling. Pályázatírás, pályázati monitoring.

Részletes szöveg:

Hogy mért is fontos a pontos nyilvántartás vezetés, illetve a bevallások, adatszolgáltatások határidőben való beküldése, ezt mindenki tudja. Az adózás rendjéről és az adó eljárásról szóló törvény ezen hiányosságokat szigorúan szankcionálja. Sokan vagyunk, akik nem szeretjük Démoklész kardját lógni a fejünk felett.

Bármilyen furcsának tűnik, de nekünk mindenféle kényszer nélkül is fontos, hogy legyen vállalkozásunkról, egyéb munkáinkról átlátható képünk legyen. Hiszen ha tudjuk, hogy mit, mire, mikor hová költünk, mit számolhatunk el költségként, ráfordításként, akkor jobban tervezhetünk, odafigyelhetünk a költségeinkre. Célokat tűzhetünk ki, melynek elérése ösztönöz, mozgatja a vállalkozásunkat.

A pontos nyilvántartás biztosít bennünket arról, hogy tudjuk mennyi bevételünk van, ki nem fizetett, ki a jó fizető. Időben lépéseket tehetünk, a kintlevőségek behajtása felől, illetve csökkenthetjük a kárunkat. Pontosan látni fogjuk, hogy egy adott munka, szolgáltatás árbevételéhez mennyi költség és ráfordítás tartozik. Segít a kalkulációban. És még sorolhatnám tovább.....

Rendezett gazdálkodási viszonyokkal, rendezett könyvelési anyaggal tudunk részt venni a különböző pályázatokon, kedvezményesen fejleszthetjük ezáltal a vállalkozásunkat.

Egyszóval a könyvelés nem csak önmagáért való, az általa nyújtott információval tudatosan tudjuk tervezni a jövőnket, eredményesebbé tudjuk tenni a vállalkozásunkat.

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: Egyénivállalkozó