Paymaster Bt

Alapadatok:

Cím: 7784 Nagynyárád, Rákóczi utca 9.

Telefonszám: 06205028255

E-mail cím: lauly2@gmail.com

Felelősségbiztosítással rendelkezik: Igen

Könyvelt ágazatok:

Ipar Kereskedelem Szolgáltatás
Egyéb

Könyvelt cég formája:

Egyéni vállalkozó bt. kft.
Nonprofit szervezet Társasház Egyéb szervezet

Beszélt idegen nyelvek:

Angol

Bevezető szöveg:

Tisztelt Érdeklődő! A manapság napról-napra bonyolódó, folyamatosan változó gazdasági szabályozások, előírások és bevallások útvesztőjében Önnek - mint vállalkozónak vagy gazdasági társaság vezetőjének - egyre inkább fontos, hogy megbízható, felelősségteljes könyvelője legyen, aki az Ön munkáját hatékonyan képes segíteni. Áttekinthető, precíz kimutatásokkal, naprakész információkkal igyekszünk segíteni vállalkozóink, gazdasági társaságaink működését, fejlődését. A siker elérése közös érdek.

Részletes szöveg:

Tisztelt Érdeklődő! Engedje meg, hogy bemutassam a PAYMASTER Bt. tevékenységét. Cégünk 2005-ben kezdte meg a működését Pécsett önálló családi vállalkozás keretében azzal a határozott céllal, hogy az egyre gyorsuló piaci versenyben a vállalkozóink és a gazdasági társaságaink vezetői képesek legyenek maximálisan vállalkozásuk beindításával, működtetésével, fejlesztésével foglalkozni. A PAYMASTER Bt. korszerű informatikai környezetben, magas szintű szakmai tudással és több szintű ellenőrzési módszerrel törekszik arra, hogy a cégünkkel kapcsolatban álló vállalkozók és gazdasági társaságok könyvelését és bérszámfejtését felelősségteljesen, hatékonyan, áttekinthetően legyünk képesek vezetni. Ügyfeleink munkáját a havi konzultációk alkalmával áttekinthető és érthető kimutatásokkal segítjük. Az elvégzett munkáink után személyi és anyagi felelősséget vállalunk 5 évre visszamenőleg. A könyvelő teljes mértékben belelát egy vállalkozás pénzügyeibe, ezért elengedhetetlenül fontos a bizalom kialakítása a felek között. Ügyfeleinket biztosítjuk, arról, hogy a könyvelés során tudomásunkra jutó információkat bizalmasan és titoktartással kezeljük. Cégünk mottója:"A siker közös érdek és a csapatmunka mozgatórugója!" Az Ön sikeréhez a PAYMASTER Bt. csapata nem csak a jogszabályok szerinti adminisztrációt képes nyújtani, de a személyes konzultációk alkalmával, hasznos információkkal látjuk el Ügyfeleinket vállalkozásuk hatékony működtetésével kapcsolatban. A cégünkkel kapcsolatban álló jogász, pályázatíró marketing- és reklámszakember, vállalkozásfejlesztő szakember tanácsadásaival hatékony segítséget képesek nyújtani a SIKER elérésében. A PAYMASTER Bt. részt vesz civil szervezetek, elsősorban közhasznú alapítványok és egyesületek működésében, valamint támogatja társadalmi célú szervezetek működését. Bizalommal várjuk jelentkezését.
2012 évben a könyvelési tevékenység helyileg Nagynyárádon folyik. Szeretnénk itt is megtalálni azokat az Ügyfeleket, akikkel a fentiek szerint együtt tudnánk dolgozni a SIKER elérése érdekében.
Tisztelettel, Laulyné Rábai Gyöngyvér

Írjon könyvelőirodánknak:

Ellenőrző kód

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

Hirdetés: cegmenedzseles.hu