Számviteli beszámoló

2013. Június 06.

Kérdezzen rá könyvelőjére, hogy cége számviteli beszámolójának közzététele és letétbe helyezése rendben van-e? A társasági adó és a helyi iparűzési adó bevallást benyújtották-e?

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Mokán Könyvelő és Számviteli Szolgáltató Kft logo

Mokán Könyvelő és Számviteli Szolgáltató Kft

Budapest XX. kerület

A MOKÁN KÖNYVELŐ KFT 14 éves tapasztalattal áll az Önök rendelkezésére is!
Szakmai hátterünket a tulajdonos-cégvezető széles körű gyakorlata, közgazdász-mérlegképes könyvelő-adótanácsadó végzettsége és nagyfokú elhivatottsága biztosítja!
Partnereink között termelő, szolgáltató cégek, kereskedő vállalkozások vannak a gazdaság szinte minden területéről, ami széles rálátást biztosít a különféle gazdasági folyamatokra.
REMÉLJÜK HAMAROSAN ÖNT IS ÜGYFELEINK KÖZÖTT KÖSZÖNTHETJÜK!

KORREKT PROFIT Könyvelő és Adótanácsadó Bt. logo

KORREKT PROFIT Könyvelő és Adótanácsadó Bt.

Tatabánya

Cégünk 16 éve vállal könyvelési és adó-tanácsadási szolgáltatást. Az évek alatt nagy tapasztalatot szereztünk egyéni és társas vállalkozások könyvelésében, bérszámfejtésében. Fontos számunkra, hogy szolgáltatásaink maximálisan megfeleljenek ügyfeleink elvárásainak, munkánk precíz és pontos legyen.

Célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatásaink segítségével ügyfeleink sikeresek legyenek az üzleti élet minden területén.

Ökrös Erika/Patent Mérleg Kft logo

Ökrös Erika/Patent Mérleg Kft

Gyömrő

Kisvállalkozások válláról veszem le a könyvelés és adózás terheit. 20 éve állok tűzfalként a NAV (lánykori nevén APEH) és az ügyfeleim között.
Ügyfeleink elsősorban: kis és nagykereskedők (online és offline egyaránt), oktatási cégek, gyártó cégek, szolgáltató cégek, rendezvényszervezők, non-profit szervezetek.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu