A bevezető termék fontosságáról

2013. Május 22.

Új vevőt meggyőzni nehéz dolog.

A kkv-k gazdasági környezete olyan amelyben sok az eszkimó (=eladó) és kevés a fóka (=vevő). Ezért a legjobb olyan bevezető termékeket is tartani, amelyek a többihez képest nem túl drágák, de már megmutatják, mire is képes a cégünk.

Ezeket akár önköltségi vagy enyhén veszteséges áron is kínálhatjuk, csakhogy új vevőket nyerjünk. Szolgáltatások esetén még tágabb tere nyílik ennek, ott akár egy-két ingyenes ajánlatot is megkockáztathatunk, csak hogy kommunikációba kerüljünk a potenciális vevővel.

Szerző: Polló László

Vállalati tanácsadó, a Teljesítménybérezés című könyv szerzője, tanácsai, termelékenység javító eljárásai elérhetők a www.lilium.hu oldalon. Közepes méretű cégekben a takarítónőtől a vezérigazgatóig terjedő érdekeltségi rendszereket létesít és vezet be. Tanácsai, eljárásai csodafegyvert adnak a vállalkozó kezébe a vezetés, a termelés- és szolgáltatásszervezés, a tervezés és a kontrolling terén. Kis- és középvállalkozásokra specializált módszertanának alkalmazása tartós versenyképességet biztosít e cégek számára hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

adapTAX Könyvelőiroda logo

adapTAX Könyvelőiroda

Szeged

Könyvelés, nyilvántartási feladatok elvégzése - Adóbevallások készítése - Bérelszámolási és munkaügyi ügyintézés

LM-PRAXIS BT logo

LM-PRAXIS BT

SZOMBATHELY

Mindazoknak, akik nemcsak a naprakész könyvelést igénylik, hanem tevékenységükhöz adótanácsadást, döntésükhöz segítséget, az eredményes munkához együttműködést, megfelelő naprakész szakmai hátteret, a mai vállalkozói igényeknek megfelelő komplex szolgáltatást!

Contorg Consult Adótanácsadó és Könyvelőiroda Kft. logo

Contorg Consult Adótanácsadó és Könyvelőiroda Kft.

Dunaföldvár

Adótanácsadóink jogász és könyvvizsgáló partnereinkkel együttműködve (titoktartási kötelezettségüket szigorúan betartva) hatékony, komplex szolgáltatást nyújtanak adózási, vállalkozási problémák megoldására.

Belső adóellenőrzés, egyes területek (témák) átvilágítása, uniós ügyletek megszervezéséhez, lebonyolításához gyakorlati útmutatókkal kiegészítetett tanácsadás.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu