Kezdjünk el kvótázni!

2013. Május 17.

A folyamatért felelős munkatárssal beszéljük át a szerepét, és beszéljük meg vele, milyen kvótát várunk el tőle. Vagy nagyobb cégeknél vegyük rá a kereskedelmi igazgatót, hogy tegye ezt. Vasaljunk ki a csapatból előbb havi statisztikákat. Amikor rendszeresen időre leadják, akkor heti statisztikákat, majd végül napi statisztikákat. Mindenesetre ki kell tűzni a célt, és tudni kell, mit értek el belőle.

Kvóták, statisztikák per nap/hét/hó:
1. Új nevek száma
2. Kimenő kommunikáció száma
3. Jelentkező érdeklődők száma
3. Telefonok száma
4. Elérések száma
5. Találkozók száma
6. Szerződések száma
7. Bevétel
8. Árréstömeg
9. Profit – tulajdonosi számlán

Javaslat: Írja össze azokat az embereit, akik hajlandóak dolgoztatni a többieket, és gondolja ki, hogyan tudja a mozgóbérüket függővé tenni a bevételektől. Kezdjen el kvótázni.

Szerző: Kasza Tamás

Lezárási specialista, a Lezárási útmutató - Az értékesítés féltve őrzött titkai című könyv szerzője. Fő munkaterülete értékesítési csapatok felépítése és felső-vezetők coachingja. Ügyfelei között négy Év Vállalkozója díjnyertes található. Sikerült olyan dolgokra rájönnie a lezárással kapcsolatban, amivel világfelfedezést tett, megváltoztatta a magyar értékesítői kultúrát, és bebizonyította, "hogy az értékesítés kulcsa a lezárás". Ennek köszönhetően több médiában szerepelt, az Üzlet és Siker című újság vezércikkben írt róla, illetve Nacsa Olivér elnevezte LeRázási Specialistának. Sok vállalat vezetője köszönheti neki bevételei drasztikus emelkedését.

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Man at work Bt. logo

Man at work Bt.

Debrecen

Családi vállalkozású könyvelő irodánk vállalja egyéni- és társas vállalkozások,társasházak, non-profit szervezetek teljes körű könyvelését, szakmai felelősségbiztosítással.

BONI-TEN Controll Kft. logo

BONI-TEN Controll Kft.

Budaörs

Mikro- és kisvállalkozások számára nyújtunk teljeskörű számviteli és adótanácsadói szolgáltatást. Mindezeket szakmai felelősségvállalással és új ügyfeleinknek egyedi kedvezményekkel tudjuk biztosítani.

SAS logo

SAS

Kaposvár

Teszt VPont

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó