Kezdjünk el kvótázni!

2013. Május 17.

A folyamatért felelős munkatárssal beszéljük át a szerepét, és beszéljük meg vele, milyen kvótát várunk el tőle. Vagy nagyobb cégeknél vegyük rá a kereskedelmi igazgatót, hogy tegye ezt. Vasaljunk ki a csapatból előbb havi statisztikákat. Amikor rendszeresen időre leadják, akkor heti statisztikákat, majd végül napi statisztikákat. Mindenesetre ki kell tűzni a célt, és tudni kell, mit értek el belőle.

Kvóták, statisztikák per nap/hét/hó:
1. Új nevek száma
2. Kimenő kommunikáció száma
3. Jelentkező érdeklődők száma
3. Telefonok száma
4. Elérések száma
5. Találkozók száma
6. Szerződések száma
7. Bevétel
8. Árréstömeg
9. Profit – tulajdonosi számlán

Javaslat: Írja össze azokat az embereit, akik hajlandóak dolgoztatni a többieket, és gondolja ki, hogyan tudja a mozgóbérüket függővé tenni a bevételektől. Kezdjen el kvótázni.

Szerző: Kasza Tamás

Lezárási specialista, a Lezárási útmutató - Az értékesítés féltve őrzött titkai című könyv szerzője. Fő munkaterülete értékesítési csapatok felépítése és felső-vezetők coachingja. Ügyfelei között négy Év Vállalkozója díjnyertes található. Sikerült olyan dolgokra rájönnie a lezárással kapcsolatban, amivel világfelfedezést tett, megváltoztatta a magyar értékesítői kultúrát, és bebizonyította, "hogy az értékesítés kulcsa a lezárás". Ennek köszönhetően több médiában szerepelt, az Üzlet és Siker című újság vezércikkben írt róla, illetve Nacsa Olivér elnevezte LeRázási Specialistának. Sok vállalat vezetője köszönheti neki bevételei drasztikus emelkedését.

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Expert FM Könyvelőiroda Kft./ Fruzsa Melinda Margit logo

Expert FM Könyvelőiroda Kft./ Fruzsa Melinda Margit

Nyergesújfalu

Teljes körű könyvelés, bérszámfejtés, beszámoló készítés, üzletviteli tanácsadás gazdálkodás-menedzsment szakos, KKV szakirányos közgazdász végzettséggel, több, mint 20 éves mérlegképes könyvelői tapasztalattal, regisztrációval és szakmai felelősségbiztosítással.

Gitta Irodája - Botosné Kárász Brigitta logo

Gitta Irodája - Botosné Kárász Brigitta

Székesfehérvár

Könyvelés és irodai ügyintézés egy helyen kezdő vállalkozások részére is, online formában is, amelynek segítségével több időt fordíthat vállalkozása fejlesztésére.

Torma Andrea E.V. logo

Torma Andrea E.V.

Kiskunhalas

Könyvelés

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó