Ne hanyagolja el a piackutatást!

2013. Május 16.

Külön fel szeretném hívni a figyelmet a piacfelmérés, piackutatás fontosságára.

Sokan azt hiszik, hogy ez csak a nagyvállalatok privilégiuma, s olyan sokba kerül, hogy egy kkv nem is gondolhat rá. Ez nincs így, a blogomban ( http://www.lilium.hu/blog_a ) ismertetek egy egyszerű, gyors és olcsó módszert piacfelmérésre.

Évente egy-két alkalommal a legkisebb mikrovállalkozásnak is kötelessége felmérnie a piacát! Enélkül csak vakon repül és folyamatosan váratlan csapások érik!

Tapasztalatom szerint csak a megideologizált lustaság áll a piacfelmérések útjában!

Szerző: Polló László

Vállalati tanácsadó, a Teljesítménybérezés című könyv szerzője, tanácsai, termelékenység javító eljárásai elérhetők a www.lilium.hu oldalon. Közepes méretű cégekben a takarítónőtől a vezérigazgatóig terjedő érdekeltségi rendszereket létesít és vezet be. Tanácsai, eljárásai csodafegyvert adnak a vállalkozó kezébe a vezetés, a termelés- és szolgáltatásszervezés, a tervezés és a kontrolling terén. Kis- és középvállalkozásokra specializált módszertanának alkalmazása tartós versenyképességet biztosít e cégek számára hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

BAMOSZ Kft logo

BAMOSZ Kft

Pécs

Bizonytalan vagy, nem tudsz dönteni?
Térj be hozzánk, és mi megmondjuk, hogy mi a neked való vállalkozás! Segítünk a cég létrehozásában, gazdálkodásában, fejlődésében! Navigáljuk együtt a jövődet!

KORREKT Könyvelőiroda Bóbis Gabriella ev. logo

KORREKT Könyvelőiroda Bóbis Gabriella ev.

Szentes

Korrekten a KORREKTTEL !

Ökrös Erika/Patent Mérleg Kft logo

Ökrös Erika/Patent Mérleg Kft

Gyömrő

Kisvállalkozások válláról veszem le a könyvelés és adózás terheit. 20 éve állok tűzfalként a NAV (lánykori nevén APEH) és az ügyfeleim között.
Ügyfeleink elsősorban: kis és nagykereskedők (online és offline egyaránt), oktatási cégek, gyártó cégek, szolgáltató cégek, rendezvényszervezők, non-profit szervezetek.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó