Minden panasz ajándék

2013. Május 15.

Hiszen rámutat arra, hogy valamit

  • még nem szerveztünk meg elég jól,
  • még nem tanultunk be elég jól vagy
  • nem a megfelelő ember ül az adott helyen.

A panaszok kezelése kezdetben az ügyvezető dolga szokott lenni, de ahogy növekszik a cég, jobb ezt legalábbis megosztani. A panaszt meg kell becsülni, hiszen a legtöbb vevő némán továbbáll, csak minden tizedik kezd el panaszkodni arról, hogy nem azt kapja, amire számított, amit sugalltunk, mondtunk vagy hirdettünk neki, illetve amit elvárt volna tőlünk. Ne feledjük, hogy nemcsak a külső (vevőktől, alvállalkozóktól stb.) érkező panaszokat, hanem a belső, a munkatársaktól érkező panaszokat is kezelni kell!

Szerző: Polló László

Vállalati tanácsadó, a Teljesítménybérezés című könyv szerzője, tanácsai, termelékenység javító eljárásai elérhetők a www.lilium.hu oldalon. Közepes méretű cégekben a takarítónőtől a vezérigazgatóig terjedő érdekeltségi rendszereket létesít és vezet be. Tanácsai, eljárásai csodafegyvert adnak a vállalkozó kezébe a vezetés, a termelés- és szolgáltatásszervezés, a tervezés és a kontrolling terén. Kis- és középvállalkozásokra specializált módszertanának alkalmazása tartós versenyképességet biztosít e cégek számára hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Bruttó Conto Könyvelőiroda logo

Bruttó Conto Könyvelőiroda

Budapest XIV. kerület

Irodánk közel két évtizede nyújt számviteli szolgáltatásokat a legkülönfélébb profilú vállalkozásoknak, így tudásban és tapasztalatban nálunk nincs hiány. Ennek ellenére kizárólag mérlegképes végzettségű könyvelőink rendszeresen járnak továbbképzésekre és folyamatosan nyomon követik az adóváltozásokat, hogy mindig napra készek maradjunk a törvények tekintetében, és hogy partnereink számára biztosíthassuk a magas szintű szolgáltatást.

KCA Számviteli Szolgáltató és Adótanácsadó Kft logo

KCA Számviteli Szolgáltató és Adótanácsadó Kft

Gödöllő

KÖNYVELÉS - CONTROLLING - ADÓTANÁCSADÁS
Szeretné, ha egyedi igények szerint felépített havi jelentést kapna kézhez, cége aktuális helyzetéről? Használja azokat az információkat, melyek könyvelője birtokában vannak!
Alakítsa át teljesen az adminisztrációs folyamatait, hogy valóban szemmel tarthassa cége pénzügyeit!

Impuesto Kft logo

Impuesto Kft

Budapest VIII. kerület

Elégedetlen a jelenlegi könyvelőjével? Kicsit? Vagy nagyon?
Fél váltani, mert az mindig macerás?
Nálunk évtizedes szakmai tudás birtokában, rugalmasan, gyorsan dolgozó szakemberek várják az ügyfeleket a gazdasági élet bármely területéről.
Amiről jelenlegi könyvelője azt mondta túl nagy kérés, mi megoldjuk, legyen szó szoros határidőről vagy egyedi riportokról a vezetőségnek.
Akár helyszíni könyveléssel is, így olyan, mintha belső munkatárssal dolgozna együtt a cége. Várjuk jelentkezését!

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu