Időt kell fordítani a munkaerő képzésére

2013. Május 08.

A munkaerő folyamatos képzésére a meghatározó és akár változásokat eredményező gazdasági körülmények ellenére is időt és energiát kell fordítani, amelyre most akár egy nap alatt is lehetősége nyílik a dolgozók készségfejlesztését támogató munkahelyek számára.
A már jól ismert Egynapos Programsorozat keretén belül olyan kompetenciafejlesztő programokon vehetnek részt az érdeklődő munkaszervezetek akár teljes létszámmal is, amellyel a mindennapos munkában azonnal beváltható tudást szerezhetnek.

A 2011. szeptember végén induló programsorozat során olyan témákat járhatnak körül – szakemberek vezetésével -, mint A munkavégzés 12 alaptörvénye, A kommunikáció 10 törvénye, A teljesítményértékelési rendszer a munkaszervezetben vagy A vezetői szerep átalakulása, de a tematikában a kimondottan közigazgatásban dolgozókat érintő előadások is szerepelnek. Az egy nap alatt megszerezhető kompetenciák a hatékony szervezeti működést támogatják, és lehetőséget biztosítanak a fejlesztésére is a már rendelkezésre álló eszközökkel.

Az Egynapos Programsorozatról további információkat a www.egynaposok.hu oldalon olvashat vagy a 06-1-266-7601 telefonszámon kaphat.

/FISZ Hírügynökség/

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Small - Tax Könyvelő KFT logo

Small - Tax Könyvelő KFT

Debrecen

Teljes körű ügyintézés és képviselet .

Soft Magic Betéti Társaság logo

Soft Magic Betéti Társaság

Budapest IX. kerület

Ön könnyen lehet egy sikeres vállalkozás tulajdonosa, ha a gazdasági tevékenységet segítő feladatokat olyan emberekre bízza, akik ebben kellő gyakorlattal rendelkeznek. Mi átvállaljuk cége munkaügyi- bérszámfejtési- könyvelési- statisztikai- feladatait. Segítjük a gazdasági kapcsolatait, pénzügyi terveit, szakmai fejlődését.

Mobilkont KFT logo

Mobilkont KFT

Érd

A vállaltirányítástól a könyvvitelig teljes körű ügyviteli megoldások egy kézből

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton