Időt kell fordítani a munkaerő képzésére

2013. Május 08.

A munkaerő folyamatos képzésére a meghatározó és akár változásokat eredményező gazdasági körülmények ellenére is időt és energiát kell fordítani, amelyre most akár egy nap alatt is lehetősége nyílik a dolgozók készségfejlesztését támogató munkahelyek számára.
A már jól ismert Egynapos Programsorozat keretén belül olyan kompetenciafejlesztő programokon vehetnek részt az érdeklődő munkaszervezetek akár teljes létszámmal is, amellyel a mindennapos munkában azonnal beváltható tudást szerezhetnek.

A 2011. szeptember végén induló programsorozat során olyan témákat járhatnak körül – szakemberek vezetésével -, mint A munkavégzés 12 alaptörvénye, A kommunikáció 10 törvénye, A teljesítményértékelési rendszer a munkaszervezetben vagy A vezetői szerep átalakulása, de a tematikában a kimondottan közigazgatásban dolgozókat érintő előadások is szerepelnek. Az egy nap alatt megszerezhető kompetenciák a hatékony szervezeti működést támogatják, és lehetőséget biztosítanak a fejlesztésére is a már rendelkezésre álló eszközökkel.

Az Egynapos Programsorozatról további információkat a www.egynaposok.hu oldalon olvashat vagy a 06-1-266-7601 telefonszámon kaphat.

/FISZ Hírügynökség/

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

SN Profit Könyvviteli és Szolgáltató  Kft logo

SN Profit Könyvviteli és Szolgáltató Kft

Budapest XVII. kerület

Csak akkor lehet magabiztos vállalkozó ,ha könyvelése rendben van!Többéves szakmai tapasztalattal ,teljeskörű ügyintézéssel vállaljuk könyvelését,adóhatóság előtti képviselettel!

DNZ Számítástechnikai és Szolgáltató Kft. logo

DNZ Számítástechnikai és Szolgáltató Kft.

Székesfehérvár

Társaságok és egyéni vállalkozók teljes körű könyvelésével, bérszámfejtésével foglalkozunk. Amit nyújtunk: a feladatok megoldása rövid határidővel megbízhatóan és reális áron.

Anma Conto Kft. logo

Anma Conto Kft.

Budapest III. kerület

Szeretném figyelmébe ajánlani cégünk szolgáltatásait. Célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatással segítsük ügyfeleinket az üzleti sikereik eléréséhez. Ügyfeleink részére teljes körű könyveléssel, bérszámfejtéssel, adótanácsadással állunk rendelkezésre. Ügyfélközpontú szemléletünknek köszönhetően, a folyamatos és időszerű tájékoztatással, figyelemfelhívással, megoldási javaslattal, folyamatos kapcsolattartással, adózási tanácsokkal járulunk hozzá, hogy az Ön üzlete virágzó és sikeres legyen.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu