A kiadványok szerepe az értékesítési tevékenységben

2013. Május 07.

Elképesztő mértékben tudják növelni egy cég eladásait a jó kiadványok!

A kiadvány lehet egy a terméket vagy szolgáltatást részletesen leíró prospektus vagy e-book, egy minden információt tartalmazó katalógus, egy olyan könyv, ami bemutatja a céget, a termékeit, a módszereit, az elért eredményeit.

A kiadványok csúcsa az oktatási céllal készített multimédiás infotermék, amely nemcsak bemutatja, hanem segít megtanulni és alkalmazásba is venni a cég által használt módszereket. A megírás természetesen elég nagy munka, de a legegyszerűbb ingyenes szoftver is képes már olyan formátumot előállítani, ami professzionálisnak tűnik.

Szerző: Polló László

Vállalati tanácsadó, a Teljesítménybérezés című könyv szerzője, tanácsai, termelékenység javító eljárásai elérhetők a www.lilium.hu oldalon. Közepes méretű cégekben a takarítónőtől a vezérigazgatóig terjedő érdekeltségi rendszereket létesít és vezet be. Tanácsai, eljárásai csodafegyvert adnak a vállalkozó kezébe a vezetés, a termelés- és szolgáltatásszervezés, a tervezés és a kontrolling terén. Kis- és középvállalkozásokra specializált módszertanának alkalmazása tartós versenyképességet biztosít e cégek számára hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Expert FM Könyvelőiroda Kft./ Fruzsa Melinda Margit logo

Expert FM Könyvelőiroda Kft./ Fruzsa Melinda Margit

Nyergesújfalu

Teljes körű könyvelés, bérszámfejtés, beszámoló készítés, üzletviteli tanácsadás gazdálkodás-menedzsment szakos, KKV szakirányos közgazdász végzettséggel, 18 éves mérlegképes könyvelői tapasztalattal és regisztrációval.

Szivárvány Könyvelés Kft logo

Szivárvány Könyvelés Kft

Budapest III. kerület

A vállalkozásának /egyéni, társas vállalkozás/ legmegfelelőbb módon és kedvező áron vállaljuk:
teljes körű,számviteli szolgáltatás nyújtását, de az igényeinek és a vállalkozásának legmegfelelőbb tartalommal és formában.
Több éves. széleskörű szakmai tapasztalattal elkészítjük:
adóbevallását , könyvelését, bérszámfejtését, egyéb szükséges feladatokat, mérleg ( beszámoló) elkészítését (elektronikus beadását)
A hatóságok előtti képviseletét / NAV, OEP, ONYF, stb/
Állandó, közvetlen kapcsolattal

Lindmayer Nóra logo

Lindmayer Nóra

Érd

Preciz, pontos munkavégzés a szakma nagy szeretetével !

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó