A vezetői kommunikáció

2013. Március 29.

A vezető nem a beosztott munkatársai jogát védő szakszervezeti bizalmi, de köteles gondoskodni – a cégben elérhető szinten – a lehető legjobb munkakörülményekről.

Ebben elsősorban nem a kényelmi eszközök, hanem a munka hatékonyságát lehetővé tevő szerszámok, berendezések, bútorok, szervezési megoldások, szoftverek stb. tartoznak. Ezek szükségességének kommunikálása az illetékeseknek szintén vezetői feladat.

Szerző: Polló László

Vállalati tanácsadó, a Teljesítménybérezés című könyv szerzője, tanácsai, termelékenység javító eljárásai elérhetők a www.lilium.hu oldalon. Közepes méretű cégekben a takarítónőtől a vezérigazgatóig terjedő érdekeltségi rendszereket létesít és vezet be. Tanácsai, eljárásai csodafegyvert adnak a vállalkozó kezébe a vezetés, a termelés- és szolgáltatásszervezés, a tervezés és a kontrolling terén. Kis- és középvállalkozásokra specializált módszertanának alkalmazása tartós versenyképességet biztosít e cégek számára hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Konprog Team Kft logo

Konprog Team Kft

Budapest XI. kerület

Szeretné biztos kezekben tudni könyvelését?
Nem szeretne a számlákkal, papírokkal, pénzügyi kivonatokkal bajlódni? Biztos hátteret szeretne vállalkozásának?
Úgy érzi, hogy jelenlegi könyvelője nem törődik Önnel megfelelően? Szeretné a pénzéért az elvárható legjobb szolgáltatást megkapni?

Legyen Önnek is egy jó könyvelője!

Amit ajánlunk: Precíz, pontos, megbízható munka. Biztos tudáson alapuló, személyre szabott tanácsadás, folyamatos kapcsolattartás, hatékony probléma megoldás. Kedvező árak.

KRISZ-FER 98 Könyvelő és Szolgáltató Bt. logo

KRISZ-FER 98 Könyvelő és Szolgáltató Bt.

Budapest XIX. kerület

Társaságunk családi vállalkozásként, mérlegképes könyvelő képesítésű- tulajdonos, ügyvezető személyes közreműködésével 1998. óta áll partnerei rendelkezésére a főváros XIX. kerületében, Kispesten. Ügyfeleink többségével hosszútávú - több mint tíz éves- együttműködéssel büszkélkedhetünk. Számíthat ránk: Nagy-Mátyás Krisztina ügyvezető,

SAS logo

SAS

Kaposvár

Teszt VPont

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton