VESZÉLYES üzleti trendek, Közömbös bánásmód

2013. Március 07.

A panaszkodó vevők 56-70%-a érdekelt a veled való újabb üzletkötésben, ha megoldod a problémáját. Ha azt érzik, hogy gyorsan reagálsz és a megelégedésükre, akkor akkor 96 %-uk ismét üzletet fog kötni veled. Azonkívül valószínűleg más embereknek is ajánlani fognak. Egy elégedetlen vevő 9-15 másik embernek fog mesélni a rossz tapasztalatairól. Az elégedetlen vevőidnek megközelítőleg 13 %-a pedig több mint 20 embernek fog beszámolni a problémájáról.

Egy új vevő (első alkalommal történő) megszerzése 5-6-szor többe kerül, mint egy jelenlegi megtartása. Általában minden 12 pozitív eset után következik be egy negatív esemény.

 

Waiter Bell: Wordpress

A nagyobb nyereséged érdekében,
Homér Imre

0670/376 9942
actioncoach@iif.hu

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Adó-Averzió 2002 KFT logo

Adó-Averzió 2002 KFT

Budapest XI. kerület

Az Adó-Averzió 2002. Ügyviteli és Szolgáltató Kft. 2002. évében alakult. Tagjai 1994. évében alakították meg az Adó-Averzió Betéti Társaságot.

A Kft. tulajdonosai 20-30 év szakmai gyakorlattal rendelkeznek vállalkozási, költségvetési és nonprofit területen.
Regisztrált mérlegképes könyvelők ezen szakterületeken. Adótanácsadói és építőipari árszakértői oklevéllel rendelkeznek.

GAZD-INFO KFT logo

GAZD-INFO KFT

GYÖNGYÖS

EGYÉNI VÁLLALKOZÁSOK, CSALÁDI GAZDASÁGOK, ŐSTERMELŐK, CÉGEK, ALAPÍTVÁNYOK KÖNYVELÉSE, BÉRSZÁMFEJTÉSE.
MEZŐGAZDASÁGI VÁLLALKOZÁSOK .

Bruttó Conto Könyvelőiroda logo

Bruttó Conto Könyvelőiroda

Budapest XIV. kerület

Irodánk közel két évtizede nyújt számviteli szolgáltatásokat a legkülönfélébb profilú vállalkozásoknak, így tudásban és tapasztalatban nálunk nincs hiány. Ennek ellenére kizárólag mérlegképes végzettségű könyvelőink rendszeresen járnak továbbképzésekre és folyamatosan nyomon követik az adóváltozásokat, hogy mindig napra készek maradjunk a törvények tekintetében, és hogy partnereink számára biztosíthassuk a magas szintű szolgáltatást.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó