VESZÉLYES üzleti trendek, Közömbös bánásmód

2013. Március 07.

A panaszkodó vevők 56-70%-a érdekelt a veled való újabb üzletkötésben, ha megoldod a problémáját. Ha azt érzik, hogy gyorsan reagálsz és a megelégedésükre, akkor akkor 96 %-uk ismét üzletet fog kötni veled. Azonkívül valószínűleg más embereknek is ajánlani fognak. Egy elégedetlen vevő 9-15 másik embernek fog mesélni a rossz tapasztalatairól. Az elégedetlen vevőidnek megközelítőleg 13 %-a pedig több mint 20 embernek fog beszámolni a problémájáról.

Egy új vevő (első alkalommal történő) megszerzése 5-6-szor többe kerül, mint egy jelenlegi megtartása. Általában minden 12 pozitív eset után következik be egy negatív esemény.

 

Waiter Bell: Wordpress

A nagyobb nyereséged érdekében,
Homér Imre

0670/376 9942
actioncoach@iif.hu

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Per-Rekult Kft. logo

Per-Rekult Kft.

Sárbogárd

Egyéni vállalkozók, Bt-k, Kft-k teljeskörű könyvelése, bérszámfejtése. Bevallások, mérlegek készítése. SZJA bevallás magánszemélyek részére.

Kissné Bátki Gabriella logo

Kissné Bátki Gabriella

Szárliget

15 éves szakmai tapasztalattal állok ügyfeleim rendelkezésére. Megbízható precíz könyvelőt keres? Várom jelentkezését! Újonnan alakuló-már működő cégek illetve végelszámolás, felszámolás számviteli feladatainak elvégzését teljeskörű könyvelését, számvitelét, adóügyintézését, bérszámfejtését vállalom.

Pálfi Rudolfné logo

Pálfi Rudolfné

Zalaegerszeg

Könyvelés, bérszámfejtés, adózás, bevallások , mérleg stb

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó