Érdeklődőből vevő

2013. Február 28.

A vevőszerzésben az első ajándék egy érdekes, a Vevőjelölt számára izgalmas tanulmány, egy kis ajándék, bármi.

Ezek után jöhet a második randi és néhány meglepetés ajándék, figyelemfelkeltő bónusz után kicsit lehet noszogatni a potenciális vevőt, hogy vásároljon.

Erre kiváló lehetőség, ha valahogy megszerezzük az elérhetőségét és sok ajándék között elrejtünk néhány ellenállhatatlan ajánlatot.

Egyszer el fog csábulni és ezzel fel is lépett a következő lépcsőfokra és Ő innentől már Első Vásárló.

Szerző: Surányi Ferenc (www.vhklub.hu)

Szakterülete a kereskedelem és a vevőszerzés. Saját bevallása szerint ő az a vállalkozó, aki a létező összes hibát elkövette a pályafutása során. Ugyanakkor ő az a vállalkozó is, aki néhány év leforgása alatt nemcsak megtanult céget építeni és vezetni, hanem ezt A GYAKORLATBAN MEG IS VALÓSÍTOTTA. Válaszokat ad arra a kérdésre, hogy „Mit és hogyan csináljak, hogy jobban menjen az üzletem?”

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

PONDERA TeAm Kft logo

PONDERA TeAm Kft

Gödöllő

Könyvelő irodánk Bt-k, Kft-k, Rt-k számára végez könyvviteli szolgáltatást, adó-,és üzletviteli tanácsadást.
Precíz, megbízható szakmai munkával, naprakész ismeretekkel, rugalmas kommunikációval (e-mail, telefon, skype, személyes tárgyalás) igyekszünk ügyfeleinket kiszolgálni. Vállaljuk angol anyanyelvű vagy a kommunikációban angol nyelvet használó vállalkozások kiszolgálását is.

Duo-Ász Könyvelő Iroda logo

Duo-Ász Könyvelő Iroda

Aszód

Irodánk vállalja egyéni és társas vállalkozások, alapítványok, egyesületek, társasházak teljes körű könyvelését, bér-tb-munkaügyi ügyintézését, alakulásban való közreműködést, NAV-Tb előtti képviseletet, bevallások határidőben való beküldését az iroda ügyfélkapuján keresztül és adó-üzletviteli tanácsadást.

Kissné Bátki Gabriella logo

Kissné Bátki Gabriella

Szárliget

15 éves szakmai tapasztalattal állok ügyfeleim rendelkezésére. Megbízható precíz könyvelőt keres? Várom jelentkezését! Újonnan alakuló-már működő cégek illetve végelszámolás, felszámolás számviteli feladatainak elvégzését teljeskörű könyvelését, számvitelét, adóügyintézését, bérszámfejtését vállalom.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó