Első vásárlóból visszatérő vevő

2013. Február 27.

Itt viszont van egy nagyon fontos momentum!  A legtöbb cég az egyéjszakás kalandokra van berendezkedve és az első vásárlás után elengedik a Vevőt és ez ÓRIÁSI HIBA!  A helyzet az, hogy az igazi munka még csak most jön!  Ugyanúgy, mint a párkapcsolatban, ugyanúgy az üzletben is nagyon nehéz megtartani hosszú távon az ügyfelet, pedig az igazi üzlet ebben van!

Gondold végig! Van 100 elégedett első vásárlód és jön egy izgalmas termék. Egyszerűen csak felhívod őket és azt mondod, hogy "Jött egy izgalmas termék, ami pont Önnek való." Erre nagy esély van, hogy többen is reagálnak és jönnek, vásárolnak.

Mi a helyzet, ha nem tudnád elérni a vevőidet? Reklámkampány, érdeklődő szerzés, bemutató, bizonygatás, hogy Te tényleg más vagy, nem csak egyéjszakás kalandokban gondolkozol. . .

A régi vevőd ezt már mind tudja. Tudja, hogy megbízhat benned, tudja, hogy Te nem vagy olyan, mint a többiek és Ő nálad akar vásárolni. Ugye mennyivel egyszerűbb?

Szerző: Surányi Ferenc (www.vhklub.hu)

Szakterülete a kereskedelem és a vevőszerzés. Saját bevallása szerint ő az a vállalkozó, aki a létező összes hibát elkövette a pályafutása során. Ugyanakkor ő az a vállalkozó is, aki néhány év leforgása alatt nemcsak megtanult céget építeni és vezetni, hanem ezt A GYAKORLATBAN MEG IS VALÓSÍTOTTA. Válaszokat ad arra a kérdésre, hogy „Mit és hogyan csináljak, hogy jobban menjen az üzletem?”

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Klauzula Könyvvizsgáló és Adószakértő Kft logo

Klauzula Könyvvizsgáló és Adószakértő Kft

Budapest XI. kerület

Társaságunk 1995. óta segíti a hozzánk forduló gazdasági társaságok munkáját, eligazodását a törvények útvesztőjében.
Komplett könyvelői, bér-, és Tb-, munkaügyi szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Munkánkat szakmai felelősségbiztosítási háttérrel, könyvvizsgáló közvetlen irányítása mellett végezzük. Ügyfeleink részére NAV előtti képviseletet, valamint adószakértést is vállalunk.
Vállaljuk továbbá gazdasági társaságok könyvvizsgálatát, átalakulások auditálását.

Palka Erzsébet logo

Palka Erzsébet

Kaposvár

Palka Erzsébet egyéni vállalkozó – regisztrált mérlegképes könyvelő – vagyok. Nagy szakmai gyakorlattal rendelkezem könyvelés, bérszámfejtés, munkaügyi ügyek intézése, elektronikus bevallások készítése, ügyviteli szolgáltatások terén. Van gyakorlatom pályázat írás és elszámolás ügyintézésében is. (HEFOP, TÁMOP, OFA stb.)

MONA-TAX Könyvelőiroda Bt. logo

MONA-TAX Könyvelőiroda Bt.

Inárcs

KÖNYVELÉS, ADÓTANÁCSADÁS NEM PÉNZKIDOBÁS!

Megbízható felkészült könyvelő a legjobb befektetés, használja ki Ön is a lehetőséget és kérjen tőlünk ajánlatot.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton