Kiváló ügyfél

2013. Február 26.

Ez pedig a vállalkozás magasiskolája!  A legritkább esetben találkozom olyan cégekkel, akik kiváló ügyfeleket "nevelnének".  A lényeg a folyamatos kapcsolattartás és folyamatos bókolás, ajándékok, kedvességek.  Neked mikor küldött utoljára az autókereskedőd egy üveg bort, vagy egy bonbont névnapod, vagy születésnapod alkalmából? Pedig tudja az adataidat! Nem lenne jó befektetés? Te mit szólnál hozzá, ha holnap beállítana egy futár egy üveg borral és mellette lenne egy üdvözlő kártya:  Boldog születésnapot kíván legkedvesebb ügyfelének az akármilyen autókereskedő ház.  Szerintem Te is elolvadnál és fűnek, fának regélnéd, hogy milyen megdöbbentően kedvesek.

Mennyi a befektetett idő és energia?  Néhánytízezer forint programozói munka, hogy a kedves ügyfél születésnapja előtt 2 héttel jelezzen a rendszer, egy üveg bor (kb 3.000 Ft) és a futár (kb 1.500 Ft).  Tehát beléd fektettek kb 4.500 Ft-t. Te pedig mit fogsz csinálni, ha az ismerősöd azt mondja, hogy éppen autót akar venni? Várhatóan fűnek, fának mondanád, hogy mennyire figyelmesek voltak az autókereskedő cégtől és nem akartak semmit eladni. Egyszerűen csak felköszöntöttek. Én hasonló helyzetben elolvadnék... Ez csak példák.

Ezek alapján gondold át, tervezed meg, Te hogyan fogod megfogni a kiváló ügyfeleidet.

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Kardos Lászlóné logo

Kardos Lászlóné

Budapest XI. kerület

Egyéni vállalkozók, Bt-k, Kft-k teljeskörű könyvelése, bérszámfejtése. Bevallások, mérlegek készítése. SZJA bevallás magánszemélyek részére.

TAXALAND Kft logo

TAXALAND Kft

Érd

„Ha egy szokásos dolgot szokatlanul jól csinálsz, ez meghozza számodra a sikert”

HBP Audit Kft. logo

HBP Audit Kft.

Ajka

1994 óta foglalkozom könyveléssel. kezdetben egyéni vállalkozóként dolgoztam, majd 2009-ben megalapítottam cégemet, ami családi vállalkozássá nőtte ki magát.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton