Új rendszám-tábla szabályok

2019. December 16. 17:14

2021. január 1-jével összevonják a korábban E, M, SP, P és Z betűjelű, ideiglenes rendszámtáblákat, és ezek helyett egységesen I betűjelet vezet be felmenő rendszerben. Megszűnnek a jövőben az ideiglenes behozatali vámeljárás alá vont járműre kiadott V betűjelű rendszámok, valamint a lassú járművek speciális, fehér alapon Y kezdő betűjelű rendszámai is. A kivezetés a járműtulajdonosok részére nem jelent adóteher-növekedést.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Szanics Tünde EV logo

Szanics Tünde EV

Budapest

2006 óta dolgozom könyvelőként és 2016 óta adótanácsadással is foglalkozom. A ranglétra minden fokát végigjártam, könyveléstől a pénzügyi vezetőig. Az ügyfélkörömben debreceni, balmazújvárosi, bátonyterenyei és budapesti székhellyel rendelkező cégek is vannak.

Támasz Adó Kft logo

Támasz Adó Kft

Budapest VI. kerület

Kis- és középvállalkozások részére vállalunk bérszámfejtést, könyvelést, adóbevallások elkészítését, mérlegbeszámoló összeállítását, Adóellenőrzések során hatóságok előtti képviseletet. Külön felkérésre vállalkozásvezetési tanácsadást. Induló vállalkozások részére tanácsadást, hogy a tevékenységüknek és feltételeiknek legmegfelelőbb vállalkozási formát tudják kiválasztani. Cégalapításához társügyvédi irodával rendelkezünk. Célunk, hogy mindenki elégedett ügyféllé váljon.

ROBÁL Adózási, Számviteli és Üzletviteli Tanácsadó Kft logo

ROBÁL Adózási, Számviteli és Üzletviteli Tanácsadó Kft

Budapest XX. kerület

Ügyfélorientált adózási, számviteli és üzletviteli tanácsadó Kft. komplex szolgáltatásokat nyújt vállalkozások, egyéni vállalkozó, magánszemélyek részére: könyvelés, adótanácsadás, bevallások elkészítése, adóhatósági képviselet, adószakértői ellenjegyzés (FAF), cégátvilágítás, belső audit, humánpolitikai ügyintézés (bér- és munkaügy), Tb ügyintézés, adatrögzítés, dokumentum arciválás.
Megbízhatóság, leinformálhatóság, korrekt ár, rövid határidő! Rejtett költségek nélkü!
Országos hatáskör.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó