Az Agrárminisztérium támogatja az erdészeti facsemeték termelését

2019. Október 18. 09:34

Az országos erdősítési és fásítási programok sikerének egyik feltétele, hogy megfelelő minőségű és mennyiségű kiültethető facsemete álljon rendelkezésre az országban, ennek érdekében az agrártárca megújította a szaporítóanyag-termelésre vonatkozó rendeletet, és megkezdte a csemetekertek gépesítési, öntözésfejlesztési támogatási rendszerének kidolgozását.

A közleményben kiemelték: az AM elkötelezett az erdők fenntartása, területük növelése mellett, és ebben a munkában különös figyelmet kell fordítani az ehhez szükséges szaporítóanyagot termelő ágazat fejlesztésére.

Az erdészeti szaporítóanyag-termelés fontosságát mutatja, hogy az erdők fenntartása érdekében csak az állami erdőgazdaságok az elmúlt tíz évben mintegy 450 millió facsemetét ültettek el, amelyeket szinte teljes egészében hazai termelők állítottak elő.

Az agrártárca stratégiai partnerségi megállapodást kötött a terméktanáccsal, az ezzel kapcsolatos dokumentumot a küldöttgyűlésen adta át az államtitkár Kárpáti Bélának, a terméktanács elnökének.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Bukáné Tusják Katalin logo

Bukáné Tusják Katalin

Debrecen

1991 óta foglalkozom egyéni és társas vállalkozások, valamint civil szervezetek,könyvvezetésével, adóbevallások, beszámolók, munkaügyi feladatok készítésével, képviselettel. Közgazdászként, adószakértőként adótervezést is végzünk. Jogász, könyvvizsgáló, vám-ügyintéző és termékdíj szakértő partnerekkel dolgozunk együtt.

Szivárvány Könyvelés Kft logo

Szivárvány Könyvelés Kft

Budapest III. kerület

A vállalkozásának /egyéni, társas vállalkozás/ legmegfelelőbb módon és kedvező áron vállaljuk:
teljes körű,számviteli szolgáltatás nyújtását, de az igényeinek és a vállalkozásának legmegfelelőbb tartalommal és formában.
Több éves. széleskörű szakmai tapasztalattal elkészítjük:
adóbevallását , könyvelését, bérszámfejtését, egyéb szükséges feladatokat, mérleg ( beszámoló) elkészítését (elektronikus beadását)
A hatóságok előtti képviseletét / NAV, OEP, ONYF, stb/
Állandó, közvetlen kapcsolattal

Nógrádi Gizella Könyvelő Kft. logo

Nógrádi Gizella Könyvelő Kft.

Szeged

Vállalkozásunk 24 éve működik. Társaságunk teljes körű szolgáltatást nyújt. Könyvelés - bérszámfejtés - képviselet a hatóságok előtt - bevallások és beszámolók szakszerű elkészítése. Mérlegképes könyvelő közgazdászok naprakész jogszabályi ismeretek birtokában vállalják egyéni vállalkozók, társaságok könyvelését, bérszámfejtését, bevallások és beszámolók szakszerű elkészítését.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton