Az exportfejlesztési ügynökség segíti az orvostechnikai cégek külpiacra lépését

2019. Október 14. 09:21

A hazai orvostechnikai vállalkozások külpiacra lépését támogató, értékesítését segítő együttműködést kötött a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség és a MediKlaszter Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Akkreditált Innovációs Klaszter.

Az együttműködés célja a magyar orvostechnikai vállalkozások piaci, különösen exportértékesítési lehetőségeinek elősegítése a piacra lépés feltételeinek támogatásával, nemzetközi szakmai kiállításokon történő részvétel szervezésével és a kapcsolódó marketing feladatok ellátásával.

A közlemény idézi Hendrich Balázst, a HEPA vezérigazgatóját, aki kiemelte: az egészségipar a hagyományosan erősen exportorientált magyar gazdaság egyik legjelentősebb exportágazatává vált, a magyar orvostechnikai vállalatok átlagosan termelésük 80 százalékát exportálják a külpiacokra.

Az együttműködés értelmében a két fél segíti az innovációjában erős, szervezetében és kereskedelmében összeszervezett hazai orvostechnikai műszergyártást, hogy a magyar orvostechnikai vállalkozások növeljék versenyképességüket és exportvolumenüket - áll a közleményben.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Könyveléscentrum logo

Könyveléscentrum

Debrecen

A Könyveléscentrum adószakértője segít működő vállalkozások vagy vállalkozás indítás előtt állóknak eligazodni az adózás jogi útvesztőjében. Könyvviteli számviteli szolgáltatások, adóbevallások, bérügyintézés terén is állunk rendelkezésére új vagy már működő vállalkozások számára.

Kissné Bátki Gabriella logo

Kissné Bátki Gabriella

Szárliget

15 éves szakmai tapasztalattal állok ügyfeleim rendelkezésére. Megbízható precíz könyvelőt keres? Várom jelentkezését! Újonnan alakuló-már működő cégek illetve végelszámolás, felszámolás számviteli feladatainak elvégzését teljeskörű könyvelését, számvitelét, adóügyintézését, bérszámfejtését vállalom.

Könyveljükacéged.hu logo

Könyveljükacéged.hu

Budapest XVII. kerület

Szakmailag kiváló cégeknek segítünk, hogy a megérdemelt anyagi sikereket is elérjék!

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó