Az exportfejlesztési ügynökség segíti az orvostechnikai cégek külpiacra lépését

2019. Október 14. 09:21

A hazai orvostechnikai vállalkozások külpiacra lépését támogató, értékesítését segítő együttműködést kötött a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség és a MediKlaszter Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Akkreditált Innovációs Klaszter.

Az együttműködés célja a magyar orvostechnikai vállalkozások piaci, különösen exportértékesítési lehetőségeinek elősegítése a piacra lépés feltételeinek támogatásával, nemzetközi szakmai kiállításokon történő részvétel szervezésével és a kapcsolódó marketing feladatok ellátásával.

A közlemény idézi Hendrich Balázst, a HEPA vezérigazgatóját, aki kiemelte: az egészségipar a hagyományosan erősen exportorientált magyar gazdaság egyik legjelentősebb exportágazatává vált, a magyar orvostechnikai vállalatok átlagosan termelésük 80 százalékát exportálják a külpiacokra.

Az együttműködés értelmében a két fél segíti az innovációjában erős, szervezetében és kereskedelmében összeszervezett hazai orvostechnikai műszergyártást, hogy a magyar orvostechnikai vállalkozások növeljék versenyképességüket és exportvolumenüket - áll a közleményben.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

NYLSOFT Informatikai Bt. logo

NYLSOFT Informatikai Bt.

Budapest XIII. kerület

Cégünk vállalja vállalkozása teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, statisztikáinak, bevallásainak elkészítését és adatszolgáltatási kötelezettségeinek elküldését, képviseletének ellátását a NAV előtt. Elkészítjük éves - vagy igény szerint évközi - megfelelő beszámolóját és szabályzatait. A kapott információk, bizonylatok alapján gazdálkodásában tanácsokkal segítünk.

Kolper Consulting Kft logo

Kolper Consulting Kft

Pécs

Megbízható és precíz könyvelés több mint 20 éve

Szanics Tünde EV logo

Szanics Tünde EV

Budapest

2006 óta dolgozom könyvelőként és 2016 óta adótanácsadással is foglalkozom. A ranglétra minden fokát végigjártam, könyveléstől a pénzügyi vezetőig. Az ügyfélkörömben debreceni, balmazújvárosi, bátonyterenyei és budapesti székhellyel rendelkező cégek is vannak.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó