A biztosításban is kihívást jelentenek az elektromos közlekedési eszközök

2019. Szeptember 19. 09:30

Nemcsak a közlekedés résztvevői számára, de a biztosításban is új kihívásokat jelentenek a gyorsan terjedő elektromos közlekedési eszközök - mondta a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) elnöke szerdán az M1 aktuális csatornán.

Lambert Gábor hozzátette: Magyarországon jelenleg szabályozási és biztosítási szürke zónának minősül az elektromos közlekedési eszközök használata.

A kis teljesítményű elektromos közlekedési eszközök, például az elektromos rollerek nem minősülnek járműnek, így biztosításuk a lakásbiztosítás felelősségbiztosítási részét képezik. Megjegyezte: az elektromos eszközök elterjedése és a járdákon való használatuk egyre több balesetet okoz, főleg a nyugati országokban.

Lambert Gábor kitért arra is, hogy jövő héten indul a Biztonság hete rendezvénysorozat, amely a biciklivel és az elektromos eszközök használatával járó esetleges balesetekre kívánja felhívni a figyelmet.

A Mabisz idén harmadik alkalommal szervezi meg a rendezvényt az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottságával közösen két budapesti helyszínen, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Bikás parkban.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

ADÓ-EURO KFT logo

ADÓ-EURO KFT

Tatabánya

Könyvviteli szolgáltatás, bérszámfejtés, teljes körű adminisztrációs és ügyviteli feladatok ellátása megfizethető áron. Cégmenedzselés, üzletviteli tanácsadás. Közgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelők 15 év szakmai tapasztalattal, folyamatos továbbképzésen való részvétellel, felelősségbiztosítással állnak az ügyfelek rendelkezésére.
Ingyenes reklámlehetőség honlapunkon.

Beldo Team Kft. logo

Beldo Team Kft.

Budapest XVI. kerület

 Új céget alapít és könyvelőt keres?
 Ügyfélközpontú könyvelőre van szüksége?
 Hitelt szeretne, de nem tud üzleti tervet írni?
 Nem szeretne lemaradni az induló EU-s pályázati forrásokról?

Amennyiben a fenti kérdésekre legalább egyre igennel válaszol, akkor a Beldo Team Kft a megoldás!

Rentabilitás Kft logo

Rentabilitás Kft

Békéscsaba

A Rentabilitás Kft. több mint 35 éve végzi tevékenységét könyvviteli és tanácsadási területen. A társaságunk fő célja egy olyan szakértő csapat létrehozása, amelynek nem létezik megoldhatatlan számviteli vagy adózási feladat. Az ügyfélélményen alapuló visszajelzések számunkra azt mutatják, hogy a vállalkozók olyan könyvelőirodát keresnek ahol a szakértelem az elsődleges mérce. Ennek az elvárásnak igyekszünk minden nappal egyre jobban megfelelni.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu