Magyar ingatlanvállalatok is bekerültek a KPMG innovációs válogatásába

2019. Augusztus 02. 10:17

A nemzetközi üzleti és tanácsadó cég idén az egész világra kiterjesztette a válogatást, hogy a legjobb innovációkat bemutató ingatlanpiaci tudásbázist állíthasson össze a tervezéstől az értékesítésig.

A katalógus 240 céget tartalmaz, a térséget Magyarországon kívül csupán Ausztria és Csehország képviseli.

A KPMG az újításokat 9 kategóriába sorolta. A magyar vállalatok közül kettő is az IoT-újításokon, vagyis a világhálóba kapcsolható használati eszközökön dolgozik.

Az OOTT Technologies fejlesztése az intelligens otthoni berendezések irányítását oldja meg okostelefonról, a Parkl pedig az autósok parkolási, valamint az elektromos járművek töltési lehetőségeit segít feltérképezni.

Az eljárások digitalizációja kategóriába került a ingatlanhirdetések ismétlődéseit kiszűrő, és a legolcsóbb ajánlatot kiemelő árminimum.hu oldal.

A Beyond Visual fejlesztése a még fel sem épült ingatlanokat teszi láthatóvá és bejárhatóvá, így a virtuális valóság és a 3D tervezés innovációi között kapott helyet.

Innovatív építményként a városligeti Biodóm is elismerést kapott azzal, hogy a Paulinyi-Reith and Partners mint építészeti tervező is bekerült a katalógusba.

Az összeállítás készítői emellett a rugalmas munkahelyek, az egészségtudatos munkahelyek, az új finanszírozási lehetőségek, a kapcsolatteremtési megoldások és a fenntartható innovációk kategóriájában is értékelték az ingatlanpiachoz kapcsolódó fejlesztéseket.

Az innovatív ingatlanpiaci cégeket a KPMG helyi szakemberei keresték meg azzal a lehetőséggel, hogy a katalógusba kerüljenek. Az aspiráló cégek közül a projektet összefogó holland KPMG erre felállított csapata választotta ki a listába kerülőket.

A KPMG Real Estate Innovations Overview című összeállítása az internetről ingyenesen letölthető.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

TAXALAND Kft logo

TAXALAND Kft

Érd

„Ha egy szokásos dolgot szokatlanul jól csinálsz, ez meghozza számodra a sikert”

Métakör kft logo

Métakör kft

Budapest XIII. kerület

Akár visszamenőleges könyvelést is vállalunk.

Dorothy-Mobil Kft logo

Dorothy-Mobil Kft

Budapest XXIII. kerület

Molnár Erzsébet, regisztrált mérlegképes könyvelő, a Dorothy-Mobil Kft ügyvezetője vagyok. 1990 óta végzek könyvelést vállalkozóként. Társaságunk 2011-ben alakult, fő tevékenység: Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység.
Irodám egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok és egyéb szervezetek teljes körű ügyviteli feladatait látja el. – Könyvelés, bérszámfejtés, adó-, számviteli- és üzletviteli tanácsadás, cégátvilágítás, alapítás, módosítás, stb - Fő elvem az ügyfélbarát

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu