Nyílt napokat tart a Budapesti Békéltető Testület

2019. Június 28. 10:55

A közlemény szerint a nyílt napokkal szeretnék ismertebbé tenni a békéltető testületeket és közelebb hozni a fogyasztókhoz, a vállalkozásokhoz, valamint a médiához a fogyasztóvédelmi békéltetés intézményét, amely egy ingyenes és gyors eljárási lehetőség a fogyasztóvédelmi vitás ügyek megoldására.

Az érdeklődőknek lehetőségük lesz kötetlen beszélgetésekre a békéltetési eljárásról, megtudhatják, milyen fogyasztóvédelmi jogaik vannak a vállalkozásokkal szemben, és érdekes esetekről is hallhatnak.

A kereskedők és cégek pedig többet megtudhatnak az ügyfeleiket megillető jogokról, vagy éppen arról, hogy milyen kötelezettségeik vannak a békéltető testületi eljárásban.

A testület július 1-től 12-ig munkanapokon 8 és 18 óra között várja a fogyasztókat, vállalkozásokat és a média képviselőit a budapesti székhelyén.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Quintax Kft. logo

Quintax Kft.

Szeged

Társas vállalkozások precíz és megbízható könyvelése.

Támasz Adó Kft logo

Támasz Adó Kft

Budapest VI. kerület

Kis- és középvállalkozások részére vállalunk bérszámfejtést, könyvelést, adóbevallások elkészítését, mérlegbeszámoló összeállítását, Adóellenőrzések során hatóságok előtti képviseletet. Külön felkérésre vállalkozásvezetési tanácsadást. Induló vállalkozások részére tanácsadást, hogy a tevékenységüknek és feltételeiknek legmegfelelőbb vállalkozási formát tudják kiválasztani. Cégalapításához társügyvédi irodával rendelkezünk. Célunk, hogy mindenki elégedett ügyféllé váljon.

Anma Conto Kft. logo

Anma Conto Kft.

Budapest III. kerület

Szeretném figyelmébe ajánlani cégünk szolgáltatásait. Célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatással segítsük ügyfeleinket az üzleti sikereik eléréséhez. Ügyfeleink részére teljes körű könyveléssel, bérszámfejtéssel, adótanácsadással állunk rendelkezésre. Ügyfélközpontú szemléletünknek köszönhetően, a folyamatos és időszerű tájékoztatással, figyelemfelhívással, megoldási javaslattal, folyamatos kapcsolattartással, adózási tanácsokkal járulunk hozzá, hogy az Ön üzlete virágzó és sikeres legyen.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó