Idén is díjazták a legjobb konferencia és wellness szállodákat

2019. Május 31. 08:55

Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda kapott Aranynap-díjat kiemelkedő színvonalú szolgáltatásaiért 2018. évi teljesítménye alapján; a szállodák egész éves munkáját értékelő díjat 14. alkalommal adták át csütörtökön Budapesten.

A rendezvényszervező Day Holiday Kft. a megrendelők és a rendezvények résztvevőinek visszajelzései alapján értékeli és díjazza minden évben a legjobb szállodákat, harmadik éve a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai partnerségével és támogatásával.

Magyarország legjobb wellness szállodája 2018-ban a Saliris Resort Spa és Konferencia Hotel.

A konferencia szállodáknál a legjobbnak járó díjat a háromcsillagos kategóriában a Hotel Makár Sport & Wellness kapta.

Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája 2018-ban az Abacus Business & Wellness Hotel lett, a legjobb négycsillagos budapesti konferencia szálloda 2018 elismerést a Danubius Thermal Hotel Margitsziget kapta. Magyarország legjobb ötcsillagos konferencia szállodája 2018-ban a The Ritz-Carlton, Budapest lett.

A legígéretesebb 2018-ban megnyitott magyarországi szálloda díjat a Hotel Tiliana kapta.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

BT-TAX Könyvelőiroda logo

BT-TAX Könyvelőiroda

Gyöngyös

Egyéni vállalkozók, mikró-, kis- és középvállalkozások részére nyújtunk könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatásokat.
Mi egy olyan könyvelőiroda vagyunk, akiket bármikor elérsz. Ne aggódj, ha kérdésed merülne fel, hívj fel minket, azonnal felvesszük a telefont. Na jó, 5-ből 4-szer. De néhány percen belül mindenképpen visszahívunk!

ARKCONSULTING Kft. logo

ARKCONSULTING Kft.

Budapest VI. kerület

Hisszük, hogy a vállalkozás számvitelének és adózásának naprakészsége és minőségi ellátása igazi versenyelőnyt biztosít a gazdaságban. Ez a felismerés vezetett oda, hogy kialakítsuk könyvelési szolgáltatás kiegészítéseként sajátos információs rendszerünket, mely támogatja, segíti, illetve döntési helyzetbe hozza a vállalkozásokat.

Számítunk a sikerben!

"Aki lábujjhegyre áll, nem áll szilárdan, Aki túlságosan nagyokat lép könnyen kibicsaklik a lába." (Popper Péter

LM-PRAXIS BT logo

LM-PRAXIS BT

SZOMBATHELY

Mindazoknak, akik nemcsak a naprakész könyvelést igénylik, hanem tevékenységükhöz adótanácsadást, döntésükhöz segítséget, az eredményes munkához együttműködést, megfelelő naprakész szakmai hátteret, a mai vállalkozói igényeknek megfelelő komplex szolgáltatást!

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu