Módosul a konvektorcsere pályázatok benyújtásának időpontja

2019. Május 17. 09:22

A tervezettnél két nappal később, május 22-én 10 órakor kezdődhet a pályázatok benyújtása az Otthon Melege program földgázüzemű konvektorok cseréjére irányuló alprogramjára, a módosításról az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a személyi jövedelemadó bevallások benyújtásának zavartalansága érdekében döntött.

A 2018. évi személyi jövedelemadó egységes bevallási határnapja május 20-a; a kétnapos halasztásról azokra a pályázókra gondolva döntött a tárca, akik az utolsó pillanatra hagyják adóbevallásuk véglegesítését. Így ők május 20-án mentesülnek a további adminisztrációs feladatok alól, több idejük lesz a nyugodt felkészülésre a pályázat sikeres benyújtása érdekében - hívta fel a figyelmet az ITM csütörtöki közleményében.

A földgázüzemű konvektorok cseréjére irányuló alprogram pályázatai változatlan feltételekkel, elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül nyújthatók be, ügyfélkapus azonosítást követően augusztus 30-ig.

A kétmilliárd forint keretösszegű alprogramban a teljes fűtési rendszer korszerűsítésére is lehet pályázni. A támogatás maximális mértéke az elszámolható bruttó költségek 60 százaléka, akár 750 ezer forint is lehet.

A pályázatbenyújtó felület a https://konvektor2019.nfsi.hu linken érhető el. Az elektronikus pályázati rendszerrel, a pályázatkezeléssel kapcsolatos kérdésekben a pályázatkezelő NFSI Nemzeti Fejlesztés és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán kérhető segítség (elérhetőségek a http://www.nfsi.hu/ oldalon).

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Adó-Fórum 2010 KFT logo

Adó-Fórum 2010 KFT

Debrecen

Könyvelőirodánk Debrecen belvárosában müködik
Alkalmazottaink mérlegképes könyvelők. Adótanácsadónk is van.
Cégalapitáshoz ügyvédi kapcsolattal rendelkezünk.
Könyvvizsgáló kapcsolatunk van.

Könyvelek Neked logo

Könyvelek Neked

Miskolc

Minden munkatársunk megfelelő felsőfokú könyvelő szakképesítéssel rendelkezik, az átlagos munkatapasztalat 20+ év.
Könyvelő kollégáink pro-aktív és professzionális tanácsadással segítik minden ügyfelünket.
Segítünk vállalkozása megalapításában is.

BONI-TEN Controll Kft. logo

BONI-TEN Controll Kft.

Budaörs

Mikro- és kisvállalkozások számára nyújtunk teljeskörű számviteli és adótanácsadói szolgáltatást. Mindezeket szakmai felelősségvállalással és új ügyfeleinknek egyedi kedvezményekkel tudjuk biztosítani.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó