A plázákban nyújtanak segítséget a NAV szakemberei az szja-bevalláshoz

2019. Április 11. 11:16

Az szja-bevallás benyújtási határidejéig országszerte több plázában és hipermarketben is várják az ügyfeleket a NAV munkatársai, akik az szja-bevallással kapcsolatos teendőkben segítenek.

Budapesten és 11 megyében rögtönzött ügyfélfogadási helyeken várják az ügyfeleket a szakemberek.

Az ideiglenes ügyfélfogadási helyeken bárki jóváhagyhatja a NAV által készített szja-bevallási tervezetet, leadhatja papíralapú személyijövedelemadó-bevallását, ügyfélkaput nyithat, sőt, a NAV munkatársai az 1+1 százalék elektronikus felajánlásában is segítenek.

Május 20-án éjfélig lehet átnézni, elfogadni, kiegészíteni a NAV által készített szja-bevallási tervezetet, amit legegyszerűbben az ügyfélkapuval rendelkezők tehetnek meg a NAV honlapjáról elérhető netes felületen.

A NAV felhívta a figyelmet arra is, hogy május 20-án éjfélig lehet rendelkezni az adó 1+1 százalékáról is.

Akik netán elakadnak a tervezet jóváhagyásában, esetleges kiegészítésében vagy a felajánlásban, azok hívhatják a NAV infóvonalát is a 1819-es telefonszámon.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Ökrös Erika/Patent Mérleg Kft logo

Ökrös Erika/Patent Mérleg Kft

Gyömrő

Kisvállalkozások válláról veszem le a könyvelés és adózás terheit. 20 éve állok tűzfalként a NAV (lánykori nevén APEH) és az ügyfeleim között.
Ügyfeleink elsősorban: kis és nagykereskedők (online és offline egyaránt), oktatási cégek, gyártó cégek, szolgáltató cégek, rendezvényszervezők, non-profit szervezetek.

Contorg Consult Adótanácsadó és Könyvelőiroda Kft. logo

Contorg Consult Adótanácsadó és Könyvelőiroda Kft.

Dunaföldvár

Adótanácsadóink jogász és könyvvizsgáló partnereinkkel együttműködve (titoktartási kötelezettségüket szigorúan betartva) hatékony, komplex szolgáltatást nyújtanak adózási, vállalkozási problémák megoldására.

Belső adóellenőrzés, egyes területek (témák) átvilágítása, uniós ügyletek megszervezéséhez, lebonyolításához gyakorlati útmutatókkal kiegészítetett tanácsadás.

Adro Tax Kft logo

Adro Tax Kft

Budapest XVI. kerület

Teljes körű könyvelési, számviteli szolgáltatást nyújtunk,mikro-, kis- és középvállalkozások részére.
Adótanácsadás személyre szabottan, adóoptimalizálás! Letölthető iratminta, aktuális hírek, adózási tudnivalók, változások, szabályzatok készítése! Elérhetőek vagyunk: Budapest XVI, Biatorbágy, Dunaharaszti könyvelőirodában!

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton