Meghosszabbította a Vidékfejlesztési program tanyafejlesztési pályázatát az Agrárminisztérium

2019. Április 02. 13:57

Egy évvel meghosszabbította az Agrárminisztérium (AM) a tanyás térségek háztartási léptékű fejlesztéseit szolgáló vidékfejlesztési pályázatot, így a tanyán élők és a tanyás térségekben található önkormányzatok 2020. április 3-ig nyújthatják be támogatási kérelmüket a 8,23 milliárd forint keretösszegű felhívásra.

Az AM közölte: a kormány kiemelt feladatának tekinti az olyan kisléptékű infrastruktúra fejlesztések támogatását, amelyek a helyi gazdaság fejlesztése mellett az energiahatékonyság növeléséhez, valamint a tanyás térségekben élők életminőségének javításához is hozzájárulnak.

A Vidékfejlesztési program pályázata többek között a tanyavillamosítást, a vízellátás kiépítését, valamint a szennyvízkezelési fejlesztések megvalósítását támogatja.

A pályázati felhívásban a természetes személyek legfeljebb 6,2 millió forint, az önkormányzatok pedig maximum 50 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek, akár 95 százalékos támogatás intenzitás mellett.

A felhívásra benyújtott támogatási kérelmek közül az Irányító hatóság eddig több mint 300 kérelmet támogatott, mintegy 1,6 milliárd forint értékben.

A pályázat feltételeiről bővebb információ a www.szechenyi2020.hu oldalon érhető el.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

ROBÁL Adózási, Számviteli és Üzletviteli Tanácsadó Kft logo

ROBÁL Adózási, Számviteli és Üzletviteli Tanácsadó Kft

Budapest XX. kerület

Ügyfélorientált adózási, számviteli és üzletviteli tanácsadó Kft. komplex szolgáltatásokat nyújt vállalkozások, egyéni vállalkozó, magánszemélyek részére: könyvelés, adótanácsadás, bevallások elkészítése, adóhatósági képviselet, adószakértői ellenjegyzés (FAF), cégátvilágítás, belső audit, humánpolitikai ügyintézés (bér- és munkaügy), Tb ügyintézés, adatrögzítés, dokumentum arciválás.
Megbízhatóság, leinformálhatóság, korrekt ár, rövid határidő! Rejtett költségek nélkü!
Országos hatáskör.

ETALON KÖNYVELŐIRODA logo

ETALON KÖNYVELŐIRODA

BUDAPEST XIV. kerület

Az adótörvényeket nem én hozom, de én tudom hogyan fizess KEVESEBBET

Bredor Kft logo

Bredor Kft

Budapest XXII. kerület

Termékdíj ügyintézői, regisztrált könyvelői és adótanácsadó végzettséggel rendelkezve vállaljuk elsősorban kettős könyvelést választó végek könyvelését, bérszámfejtését, környezetvédelmi termékdíj kötelezettséggel kapcsolatos ügyintézését, INTRASTAT adatszolgáltatást KSH felé

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton