Meghosszabbította a Vidékfejlesztési program tanyafejlesztési pályázatát az Agrárminisztérium

2019. Április 02. 13:57

Egy évvel meghosszabbította az Agrárminisztérium (AM) a tanyás térségek háztartási léptékű fejlesztéseit szolgáló vidékfejlesztési pályázatot, így a tanyán élők és a tanyás térségekben található önkormányzatok 2020. április 3-ig nyújthatják be támogatási kérelmüket a 8,23 milliárd forint keretösszegű felhívásra.

Az AM közölte: a kormány kiemelt feladatának tekinti az olyan kisléptékű infrastruktúra fejlesztések támogatását, amelyek a helyi gazdaság fejlesztése mellett az energiahatékonyság növeléséhez, valamint a tanyás térségekben élők életminőségének javításához is hozzájárulnak.

A Vidékfejlesztési program pályázata többek között a tanyavillamosítást, a vízellátás kiépítését, valamint a szennyvízkezelési fejlesztések megvalósítását támogatja.

A pályázati felhívásban a természetes személyek legfeljebb 6,2 millió forint, az önkormányzatok pedig maximum 50 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek, akár 95 százalékos támogatás intenzitás mellett.

A felhívásra benyújtott támogatási kérelmek közül az Irányító hatóság eddig több mint 300 kérelmet támogatott, mintegy 1,6 milliárd forint értékben.

A pályázat feltételeiről bővebb információ a www.szechenyi2020.hu oldalon érhető el.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Hajdu Károly Ernő logo

Hajdu Károly Ernő

Győr

Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás

Anma Conto Kft. logo

Anma Conto Kft.

Budapest III. kerület

Szeretném figyelmébe ajánlani cégünk szolgáltatásait. Célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatással segítsük ügyfeleinket az üzleti sikereik eléréséhez. Ügyfeleink részére teljes körű könyveléssel, bérszámfejtéssel, adótanácsadással állunk rendelkezésre. Ügyfélközpontú szemléletünknek köszönhetően, a folyamatos és időszerű tájékoztatással, figyelemfelhívással, megoldási javaslattal, folyamatos kapcsolattartással, adózási tanácsokkal járulunk hozzá, hogy az Ön üzlete virágzó és sikeres legyen.

MONA-TAX Könyvelőiroda Bt. logo

MONA-TAX Könyvelőiroda Bt.

Inárcs

KÖNYVELÉS, ADÓTANÁCSADÁS NEM PÉNZKIDOBÁS!

Megbízható felkészült könyvelő a legjobb befektetés, használja ki Ön is a lehetőséget és kérjen tőlünk ajánlatot.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu