Használt autó vásárlásakor érdemes megnézni a hitelbiztosítéki nyilvántartást

2019. Március 25. 09:16

Használt autó vásárlásakor érdemes megnézni a hitelbiztosítéki nyilvántartást, amiből kiderülhet, hogy nincs-e valakinek a járműre vonatkozó követelése vagy joga.

A szakértő szerint ezzel sok kellemetlenségtől megkímélhetik magukat a vevők.

Az öt éve működő hitelbiztosítéki nyilvántartás elérhető az interneten, a hozzáférés mindenki számára ingyenes.

A szakértő felhívta a figyelmet arra, hogy a nyilvántartásban már csaknem négyszázezer, ingóságra vonatkozó bejegyzés szerepel, ezek több mint 80 százaléka gépjármű.

Rák Viktor ugyanakkor hangsúlyozta: a nyilvántartásból kiderül, hogy a hitelbiztosítéki nyilatkozatot ki tette meg, de a tulajdonjogot nem bizonyítja közhitelesen.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

ADÓ-EURO KFT logo

ADÓ-EURO KFT

Tatabánya

Könyvviteli szolgáltatás, bérszámfejtés, teljes körű adminisztrációs és ügyviteli feladatok ellátása megfizethető áron. Cégmenedzselés, üzletviteli tanácsadás. Közgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelők 15 év szakmai tapasztalattal, folyamatos továbbképzésen való részvétellel, felelősségbiztosítással állnak az ügyfelek rendelkezésére.
Ingyenes reklámlehetőség honlapunkon.

KONTIR-SPIRIT Bt. logo

KONTIR-SPIRIT Bt.

Budapest

Az ön sikerei a mi sikereink is! Ön kizárólag saját vállalkozásának irányításával törõdjön, a bonyolult jogszabályok betartásáról mi gondoskodunk.

Irodánk politikája az, hogy mindezt legjobb tudásunk szerint tegyük. Az adóhatóságok ellenõrzései egyre gyakoribbak, így ezeknek már csak és kizárólag, magasan képzett könyvelõ, számviteli szakemberek segítségével lehet megfelelni.

A vállalkozások vezetõi és tulajdonosai anyagi, vagy akár büntetõjogi felelõsséggel tartoznak mûködésük törvényi elõírá

KL CONSULTING KFT. logo

KL CONSULTING KFT.

Nyíregyháza

Célunk, hogy Partnereink számára olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek hozzájárulnak vállalkozásuk, szervezetük hatékony működéséhez, eredményes gazdálkodásához, takarékos adózásához, valamint a hatóságok és a gazdasági élet más szereplői által történő pozitív megítéléséhez. Ha vállalkozásának információra, biztonságra, vezetési tanácsra van szüksége, jó helyre jött.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu