Átszervezi a falugazdász hálózatot az agrárkamara

2019. Február 14. 11:17

Átszervezi a falugazdász hálózatot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

A kisebb településeken nem hetente, hanem igény szerint mennek majd ki a falugazdászok, akik így ott tudnak segíteni, ahol nagyobb igény mutatkozik munkájukra.

A legkisebb gazdálkodók anyagi okok miatt nem tudnak szakértőket alkalmazni, a falugazdászok nekik nyújtanak segítséget az uniós támogatások igénylésében és hatósági adminisztrációs feladatokban.

A technológiai robbanás a magyar agráriumot is eléri pár éven belül, erre a magyar gazdákat fel kell készíteni, ebben is segítséget nyújtanak majd a falugazdászok.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Napló logo

Napló

Szeged

Irodánknak sokirányú tapasztalata van a vállalkozási és egyéb szervezeti formák könyvelésében. Ezeket alkalmazzuk az aktuális törvényekkel és rendeletekkel kiegészítve. Bővítve a továbbképzéseken kapott friss információkkal. A megszerzett tudást folyamatosan fejlesztjük - ez előírás is - minden évben, több alkalommal. Így szinte minden területet ismerünk: Kft.; Bt.; ev.; egyesület; alapítvány; egyéb intézmény. Szerződést kötünk és számlát adunk, tájékoztatunk, könyvelünk, bért számfejtünk.

KingdomConto Számviteli és Tanácsadó ft. logo

KingdomConto Számviteli és Tanácsadó ft.

Érd

Könyvelőirodánk az ügyfeleket Érd és környékéről illetve az ország bármely területéről szeretettel várjuk, hiszen a bizonylatokat online is fogadjuk.

Adó Fortély KFT logo

Adó Fortély KFT

Miskolc

20 éves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezünk, amit a vállalkozások érdekében kívánunk hasznosítani.
Kiemelt figyelmet fordítunk a szabályszerűségre, precizitásra és naprakészségre.
Az adó- és számviteli szabályok betartása mellett minden vállalkozás esetében figyelembe vesszük a könyvelés egyedi sajátosságait.
Ügyfeleinket érthető és hasznosítható információkkal látjuk el a gazdasági helyzetükről.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: cegmenedzseles.hu