A korai fejlesztés fontosságára hívja fel a figyelmet a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat

2019. Január 31. 13:50

A korai fejlesztés fontosságára hívja fel a figyelmet a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat, hétfőtől egy héten át tanácsadással, bemutató foglalkozásokkal, előadással várnak minden érdeklődőt Budapest minden kerületében.

A közlemény szerint a február 4. és 8. között ötödik alkalommal megrendezett "Korai fejlesztés hete" programsorozat célja felhívni a figyelmet annak fontosságára, hogy azok a gyermekek, akiknek fejlődése eltér a kortársaikétól, akár a születésük pillanatát követően segítséget, diagnózist, támogató szolgáltatást, terápiás ellátást kapjanak.

Továbbá, hogy tájékoztassák az érintetteket, melyik a legrövidebb, leghatékonyabb útvonal az ellátásba kerüléshez, valamint hogy milyen sokat tehet az érintett szülő a gyermekéért.

Aki ugyanis időben kapja az ellátást, annál jelentősebb az állapotjavulás esélye.

A koraszülöttek esetében az a tapasztalat, hogy a terhesség alatt minden elveszített hét, öt százalékkal növeli a sajátos nevelési igény szükségességét iskoláskorban.

A korai fejlesztésnek köszönhetően azonban nagy valószínűséggel esélyt kapnak, hogy felzárkóznak az időre született társaikhoz.

Forrás: MTI

« Vissza a friss infókhoz

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

MÁTRA-anniron Kft logo

MÁTRA-anniron Kft

Gyöngyös

Nekünk más könyvelőirodák a kollégáink, nem az ellenfeleink.

BEDE KÖNYVELŐIRODA logo

BEDE KÖNYVELŐIRODA

Budapest XIII. kerület

A könyvelés felelősségteljes feladat, nagy megtiszteltetés számomra minden megbízás. Kollégáimmal együtt azon dolgozunk, hogy ügyfeleink maradéktalanul elégedettek legyenek folyamatos szolgáltatásainkkal, érezzék, hogy minden esetben számíthatnak a „könyvelőre”. Vállaljuk, hogy a háttérben keményen dolgozunk azért, hogy megbízónk vállalkozása hatékonyabban működjön. A vonatkozó jogszabályok betartását garantáljuk, megnyugtató egy vállalkozást annak tudatában irányítani, hogy a „cég könyvelése re

Farkas Csilla ev logo

Farkas Csilla ev

Bajna

Teljes körű könyvelés, bérszámfejtés magas színvonalon.

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Nyaraljon a spanyol tengerparton